Mama a născut gemeni, dar abia 4 ani mai târziu s-a uitat la fețele lor și a observat un adevăr dureros: ,,De 28 de ori băieții mei s-au…”

Părinții se întreabă des în ce mod le afectează tehnologia viața lor și a copiilor lor, din această categorie face parte și Brandie Wood.

Era este mama a doi băieți gemeni, familia ei fericită locuiește în Lakeside, California. Dar în ultima vreme Brandie a început să fie curioasă referitor la modul în care tehnologia îi afectează relația cu băieții săi. Oare tehnologia și rețelele sociale îi afectau capacitatea de a fi o mamă bună? Brandie a decis să facă un mic experiment pentru a răspunde la această întrebare, iar rezultatele ei sunt uimitoare.

Vom traduce totul exact așa cum a scris ea:

,,Astăzi am făcut un experiment, mi-am privit băieții jucându-se. În timp ce stăteam tăcută într-un colț al camerei, am numărat de câte ori s-au uitat spre mine din diferite motive: să vadă dacă le-am văzut trucurile faine pe care tocmai le-au făcut, pentru a căuta aprobare, sau dezaprobare pentru ceea ce făceau, pentru a-mi urmări reacțiile. Nu m-am putut opri să nu mă întreb: dacă mă uitam tot timpul pe un telefon, ce mesaj le-aș fi trimis eu lor?

De 28 de ori îngerii mei s-ar fi întrebat dacă INTERNETUL este mai important pentru mine decât ei. De 28 de ori băieții mei nu ar fi primit atenția pe care majoritatea adulților o caută. De 28 de ori iubirile mele s-ar fi întrebat dacă sunt singuri din punct de vedere emoțional, dacă eu nu sunt cu adevărat acolo, alături de ei. De 28 de ori copiii mei s-ar fi convins că persoana cu care vorbesc pe net este cea care contează cu adevărat pentru mine, nu ei.

Într-o lume unde suntem acceptați ca fiind așa cum ne percep majoritatea oamenilor, într-o lume unde acceptarea înseamnă câte like-uri și urmăritori avem, într-o lume unde calitatea timpului cu cei pe care îi iubim a fost înlocuită de izolare și mesaje scrise din cealaltă cameră, vă implor să fiți diferiți.

Vă rog să puneți tehnologia deoparte și să petreceți timp cu familia și cu cei dragi. Următoarea generație de copii contează pe noi să îi învățăm cum să fie adulți, nu fi prea ocupat pe rețelele sociale, nu știi niciodată cine te privește în viața reală și ce mesaj îngrozitor trimiți…”

Brandie a postat acest mesaj pe Facebook, și milioane de părinți i-au dat dreptate. DISTRIBUIE și tu, ajută la răspândirea mesajului ei, copii au nevoie de noi în realitate, nu în realitatea virtuală!