Ce bea Teo Trandafir în fiecare dimineață pentru sănătatea ei și pentru a se menține în formă

Teo Trandafir e una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Apare de zeci de ani pe micul ecran. Vedeta a trecut printr-o serie de transformări fizice, dar de-abia acum a dezvăluit care e trucul său pentru sănătatea ei și pentru a se menține în formă.

Teo Trandafir nu a avut dintotdeauna silueta pe care o afișează acum. Prezentatoarea de la Kanal D a suferit în anul 2013 o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a dat jos aproximativ 60 de kilograme.

De atunci, vedeta are mare grijă la stilul ei de viață, la alimentație. A adoptat un regim drastic, care dă roade. De ani buni, Teo Trandafir are un secret.

Vedeta bea în fiecare dimineață foarte multă apă pentru sănătatea ei, dar și pentru a se menține în formă.

„Beau un litru și jumătate de apă dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a declarat Teo în propria emisiune.

Referitor la regimul alimentar, în 2017, într-un interviu pentru revista Avantaje, prezentatoarea de la Kanal D mărturisea că nu mănâncă foarte mult, ci foarte des. Evită prăjelile și sucurile acidulate.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că, de exemplu, dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun.

Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci”, a povestit Teo Trandafir acum patru ani.