Ce a facut Principesa Margareta cu invitatia la nunta trimisa de Principele Nicolae:

La sfârșitul lunii septembrie, mai exact pe 30 septembrie, orașul Sinaia va fi gazda unui eveniment important. Prințul Nicolae al României și logodnica sa, Alina Binder, își vor uni destinele. Cei doi se vor cununa religios la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

Pregătirile sunt în toi pentru viitorii miri, iar invitații au început deja să confirme prezența. Din nefericire, mătușa Prințului Nicolae, Principesa Margareta, nu a acceptat să participe la fericitul eveniment. Se pare că aceasta încă nu a îngropat securea războiului, după moartea Regelui Mihai.

De ce nu va participa Principesa Margareta la nunta Prințului Nicolae
Mai mult de atât, niciun membru al Casei Regale nu va fi prezent la nuntă. Nici măcar mama Principelului Nicolae nu va participa la ceremonie.

Potrivit Click!, invitația pe care nepotul Principesei Margareta a trimis-o Casei Regale a României a fost inapoiată nedeschisă.

Prințul Nicolae și Alina Binder au peste 200 de invitați la nuntă. Fostul principe a precizat că la nuntă vor veni prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale.

Nepotul Regelui Mihai a spus că ar fi o mare onoare ca Principesa Margareta și Principele Radu să-i accepte invitația, precizând că vor fi foarte fericiți dacă va participa toată familia la nuntă.

”Vom petrece la Casino Sinaia. Vrem să folosim această oportunitate să arătăm ce are România, pentru că mulți invitați nu au fost niciodată aici. Sunt mulți invitați, prieteni, din Europa, Australia, SUA, din 13 țări, în total.

Bineînțeles că și fiecare membru al familiei mele va primi o invitație la nuntă. Sper că vor veni. Ar fi o mare bucurie pentru noi. De asemenea, vor primi invitație la nuntă și rudele mele din celelalte familii regale”, declara nepotul Regelui Mihai, în urmă cu câteva luni.

Alina și Nicolae formează un cuplu de aproximativ trei ani, iar în iulie 2017 s-au logodit.

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exclus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia.