Irina Columbeanu face dezvăluireatatăl ei! Afaceristul are cel mai scârbos obicei: ,,E atât de dezgustător. Se…” Face asta de față cu fiica lui. Ce a declarat Irina

Irina și Irinel Columbeanu au fost invitați în cadrul unei emisiuni televizate, iar fata, acum o adolescentă în toată regula, a spus tuturor despre obiceiul scârbos care o deranjează cel mai mult la tatăl ei.

Se pare că afaceristul are un obicei care pur și simplu o dezgustă pe fiica sa: ,,Se scobeşte în nas şi îi mai şi place. E atât de dezgustător”, a spus Irina Columbeanu la TV.

Cu tot cu obiceiul lui ciudat, Irinel Columbeanu are grijă de educația Irinei ca de ochii din cap: fata este înscrisă încă din clasa I la Liceul Francez „Anna de Noilles”, instituție privată din nordul Bucureștiului, unde taxele de școlarizare sunt o mică avere. Potrivit site-ului, taxa de înscriere este de 1.600 de euro, iar taxele anuale la clasele primare sunt de 4.980 de euro, la care se adaugă 438 de euro pentru masa servită la cantină, ceea ce înseamnă un total de 5.418 euro, conform wowbiz.ro.

Dacă Irina a terminat în vara care tocmai a trecut clasa a patra, ar însemna că afaceristul a achitat până acum suma de 23.272 de euro pentru studiile fiicei sale. În prezent fata este elevă în cadrul aceleiași instituții, în clasa a cincea.