Adevărata față a zodiilor – Racul este cel mai loial, care este zodia cu cele mai multe defecte:

Adevarata natura a zodiilor:

Berbec – Eu sunt focul

Usor imi e sa fiu intetit, atras, chiar mai usor este sa fiu distrus. Sunt ce oamenii devin intr-un moment de pierzare, de intuneric. Sunt temut, dar cautat. Necesar lor intotdeauna. Sunt vazut de departe. Periculos. Sunt torta de lumina care iti calauzeste calea.

Taur – Sunt ca o floare

Apartin pamantului, el ma hraneste. Intr-o calatorie linistita si usoara, este scrisa viata mea. Sunt acaparat de afectiunea altora, de grija lor. Ma iubesc, ma ocrotesc.

Le ofer subtilitate, umbra si oxigen. Sunt acolo pentru pasari si pentru albine. Sunt incapatanat de multe ori. Promit universului sa umplu pamantul de frumusete

Gemeni – Sunt precum vantul

Nu ajungi usor la mine. Sunt dorit in zilele prea istovitoare si gonit in iernile prea reci. Ma schimb dupa cum iti port norocul.

Evoluez constant. Sunt rece si cald. Te imbratisez mereu, subtil, dar sunt capabil sa pornesc o furtuna. Sunt forta care-si face singura regulile.

Oamenii ma simt in calatoria mea, pe fiecare carare pe care ii intalnesc

Rac – Sunt luna de pe cer

Sufletul mi se misca cu miscari ciclice. De aici, de acum, spre acolo, apoi ma intorc aici iar. Sunt loial, ma ridic peste nori de fiecare data la timpul potrivit.

Te urmaresc, te ascult. Sunt copilul noptii, sfatuitorul si confidentul tau. Mama a stelelor pentru cine cauta adapost. Il gaseste in bratele mele.

Leu – sunt soarele arzator

Sunt gardianul suprem al luminii. Te imbaiezi in razele mele. Sunt forta vietii. Sunt adorat, iubit, venerat. Radiez dincolo de propria mea existenta. Lumea ajunge la mine de oriunde s-ar afla.

Sunt devotat promisiunilor unui viitor mai bun, mai stralucit. Vreau sa vad calea prin cale te uiti la mine cu lumini de aur in ochii tai.

Fecioara – Sunt precum un copac

Cresc tot ce sunt si tot ce detin. Sunt angajat intr-o calatorie lunga si linistitoare. Cresc, invat, ascult, ajut pe oricile se aseaza la poalele mele. Le-am vazut pe toate, schimbarile prin care trec sunt mici, subtile, dar importante.

Ofer viata, liniste si pace. Te imbratisez cu drag in zilele urate. Iubesc ploaia si roua calda a diminetii. Sunt un observator vesnic al vietii ce se desfasoara in fata ochilor mei.

Balanta – Eu sunt cerul

Nu e zi sau noapte prea lunga. Am perfectionat balanta dintre ele. Trimit ploi si vanturi aspre, trimit raze de soare si zile insorite.

Te uiti la mine indelungat, depinzi de ce iti ofer zilnic. Am gasit frumusetea in simplitate si iubesc oamenii care ma privesc.

Sunt un abis vast si romantic sub care voi va conturati iubirea. Te invit sa visezi, sa-ti doresti si sa de inneci in adancimile obscure create de mine.

Scorpion – sunt valurile marii

Ating malurile reci si calde, acopar lumea cu zgomote pasnice. Raspund cu forta la insistente. Iau ce-mi trebuie las o urma pe nisipuri.e greu sa-mi rezisti.

Descoperi prin mine o mare care acapareaza tot ce sunt si ce as putea sa fiu.

Sagetator – eu sunt caldura

Caldura pe cae o cauti iarna cu atata disperare, caldura care iti da de mancare, care te apasa sufleteste si care are grija de tine.

Sunt magnetica, altii sunt depententi de puterea pe care le-o ofer. Las o orma adanca atunci cand circul spre ceruri. Sunt aburul care invaluie aerul rece.

Domolesc carari aspre, sunt lava care ii devoreaza pe altii. Sunt intr-o aventura eterna de a cucerii o lume intreaga

Capricorn – eu sunt radacina

Radacinile plantelor si ale solurilor. De dincolo de pamant pe mine ma gasesti. Sunt ceea ce sunt pentru ca viata m-a facut asa. Am invatat acest mod de viata, il perfectionez si cresc roadele pamanturilor.

Sunt protejat de suprafata lumii si operez la proprile mele ore. Sunt devotat locului din care am venit si sunt conditionat de ce imi ofera oamenii.

Varsator – O pasare maiastra

Sunt o pasare in zbor. Depind doar de aripile mele si de cat de departe ma pot duce ele. Iubesc libertatea pe care o simt cand sunt acolo, in aer, fericita.

Acasa, e unde ma simt cel mai bine si intotdeauna unde o aleg eu sa fie. Caut caldura de maine si stiu ca in fiecare zi am alte provocari si locuri de explorat la orizont.

Pesti – Sunt curentul apei

Alunec usor dintr-un loc in altul. Sunt impins si inundat si golit. Simt loviturile fiecarei pietricele, feicare briza calda care ma mangaie pe obraji.

Sunt pur, plin de cainta.

Sunt necesar. Dau tot ce pot ca nimeni ca nu fie dezamagit de mine.