Cum fac am0r nord-coreenii. Secretul celei mai crunte dictaturi din lume! Femeile sunt obligate să…:

Adevărul despre viața sexuală a nord-coreenilor, dezvăluit de mai mulți oameni care au evadat din dictatura asiatică, este șocant.

În urmă cu câțiva ani, Liberty in North Korea, o organizație care documentează cazurile de încălcări ale drepturilor omului din această țară, a publicat un articol despre viața sexuală a nord-coreenilor, din perspectiva mai multor fugari, notează Hop.Media.

În ceea ce privește atitudinile sexuale, Coreea de Nord se află undeva „la mijlocul drumului”, tinerii putând să își aleagă partenerii sexuali. Studenții nord-coreeni sunt într-o oarecare măsură similari cu cei occidentali atunci când vine vorba despre sexualitate, în sensul că pot experimenta.

Există însă particularități cu adevărat șocante, care confirmă brutalitatea dictaturii de la Phenian. Deși prostituția este în mod oficial ilegală, există cazuri de femei obligate să întrețină relații sexuale cu înalții oficiali ai partidului unic.

Comisia ONU pentru drepturile omului a auzit în 2004 o mărturie cutremurătoare despre aceste cazuri. Potrivit mărturiei, regimul pregătește tinere cu vârste între 14 și 20 de ani timp de doi ani, înainte de a le obliga să întrețină relații sexuale cu oficialii.

Potrivit unor alți martori, abuzurile sexuale sunt frecvente în Coreea de Nord.