Mugur Mihăiescu trăiește într-o casă de lux. Cum arată vila și de ce e mândru de fiica lui

Actorul a dezvăluit că a construit casa și a aranjat-o după bunul gust, punând mult suflet în felul în care a decorat casa.

Mugur Mihăiescu, actorul de la Vacanța Mare, a povestit cum era în copilărie și cât de tare se distra cu fratele său.

El povestește că de la tatăl său a primti doar patru bă.tăi, dar se abținea mereu să nu plângă. În schimb, mama lui era puțin mai aspră și povestește că a mâncat băt.aie de la el până la 18 ani.

Mugur a recunoscut că era foarte năsdrăvan și își merita pedepsele. De asemenea, mai mărturisește că dacă ar fi fost în locul părinților lui, el s-ar fi pedepsit mai aspru pentru câte năzbâtii făcea.

Cel mai bun prieten al lui este fratele său, cu care punea la cale tot felul de jocuri când era mic, supărând-o atât pe bunica, cât și pe mama lui.

Casa de milionar e plin de tablouri și artă modernă. Mugur spune că țelul lui în viață nu a fost să devină bogat, dar s-a îmbogățit treptat.

Primii săi bani i-a câștigat din Sorcovă, de sărbători, și îl buzunărea pe bunicul, povestește artistul în glumă. Actorul a povestit și experiențele sale neplăcute din armată și cât de mult a fost înjosit de colegii săi, dar și de comandat.

Întrebat fiind, cum a cunoscut-o pe soția lui, Mugur a răspuns:

“Cine a spus că am cunoscut-o pe nevastă-mea? Eu nu o cunosc nici acum”.

Cei doi se știu din liceu și au ales să meargă împreună la aceeași facultate. Știind că au foarte multe lucruri în comun, cei doi au decis să se așeze la casa lor și au rămas împreună până în prezent, având acum 27 de ani de câsnicie.

Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de 21 ani. Actorul mărturisește că fata lui este foarte cuminte și niciodată nu i-a dat vreun motiv să fie supărat pe ea.

“Și-a făcut singură viitorul”, spune Mugur.

Când a început proiectul, Mugur avea 22 de ani și nu avea de unde să știe că show-urile lor vor deveni atât de îndrăgite de public.

“Nevoia te învață”, explică Mugur, când vorbește despre experiența de la Vacanța Mare.

Artistului nu îi venea să creadă cât de repede de vindeau biletele la spectacole, în câteva ore.

“Înseamnă că eram buni pe ceea ce făceam”, mai mărturisește Mugur.

Actorul a zis că și Radu Pietreanu scriau împreună textele și mai jucau cu alți doi colegi.

Ei au semnat un contract cu un post de televiziune și au devenit astfel și mai cunoscuți cu programul lor din Ministerul Comediei.

Initial, fiind din Craiova, Mugur a stat în gazdă în Drumul Taberei și apoi și-a cumpărat apartament în capitală pentru că avea multe proiecte. În 2004 a construit casa în care stă acum.

Despre personajele care au făcut istorie, Mugur povestește că sunt inspirate din realitate. Garcea a fost ideea lui Radu Pietreanu, inspirat după un polițist pe care îl știa din copilărie.

“Garcea a devenit personaj principal cu tonul lui Craioveanu”, spune Mugur despre crearea legendarului personaj.

În prezent, una dintre marile sale pasiuni este golful, sport pe care l-a învățat din întâmplare. Acum joacă zilnic golf și îi place foarte mult să și pescuiască. Actorul a fost să pescuiască chiar și în Suedia.