Ce ruşine. Gestul făcut de Oana Roman la un restaurant din Egipt pentru că nu i s-a oferit reducere

Oana Roman ar fi făcut un gest rușinos la un restaurant din Egipt pentru că nu i s-a oferit o reducere. Vica Blochina, care a însoțit-o în acea vacanță în care vedeta a mers cu ocazia zilei ei de naștere, a povestit tot ce s-a întâmplat acolo.

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina și Oana Roman erau împreună într-o vacanță în Egipt, cu ocazia zilei de naștere a celei din urmă. Dacă atunci păreau să fie cele mai bune prietene, acum relația lor nu mai arată la fel. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a dat cărțile pe față cu privire la ce părere are, de fapt, despre fiica fostului prim-ministru Petre Roman.

”Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa. În p.ande.mie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce”, a spus Vica Blochina, potrivit cancan.ro.

În Egipt, Vica Blochina a avut parte de surprize din partea Oanei Roman. În primul rând, vedeta i-a informat pe angajații de la recepția hotelului la care s-a cazat că este faimoasă. Mai exact, că este ”Madonna din România”. Apoi a urmat un moment de necrezut la un restaurant.

”La restaurant a la carte și-a comandat 6 creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea”, a mai spus Vica Blochina.

Cele două s-au certat chiar în Egipt, după ce Vica Blochina i-a atras atenția Oanei Roman că exagerează cu editarea fotografiilor. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă i-a spus că în unele poze pare mai slabă ca ea, în timp ce vedeta susținea că își face doar o ajustare la față. După acea vacanță, a urmat un alt episod de necrezut.

”Când ne-am întors din Egipt, acolo unde am petrecut ziua ei de naștere, Oana m-a rugat să vin cu ea la mare, în Mamaia, pentru că nu avea cu cine să meargă, dar ea, de fapt, avea deja scenariul făcut. Fără să știu despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Eu nu știam nimic despre acel bărbat. Ajunsă acasă, Marius a așteptat-o și i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubește, iar eu am picat la mijloc.

Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să mă înjure și să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine și eu am picat la mijloc între ei doi și Marius m-a înjurat pe la toate colțurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicații din partea Oanei”, a mai spus Vica Blochina.