Recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Vladimir Putin:

Amenințările făcute de Vladimir Putin au intrat în atenția tuturor, astfel că recent, un mare om de afaceri a declarat că oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Vladimir Putin. Iată care este planul antreprenorului rus Alex Konanikin, dar și ce mărturisiri a făcut despre președintele rus!

Antreprenorul rus Alex Konanikin a făcut recent o postare publicată pe rețelele de socializare, unde anunță că oferă o recompensă extrem de mare pentru cel care-l prinde pe Vladimir Putin și îl aduce în fața lui.

Postarea omului de afaceri rus a devenit imediat virală, astfel că în aceste momente face înconjurul Internetului. Alex Konanikin vrea cu orice preț să-l vadă pe Vladmiri Putin și să-l dea pe mâna autorităților, aducând de asemenea odată cu acest anunț și numeroase lucruri neștiute despre președintele rus.

A pus la bătaie un milion de dolari pe care are de gând să-i ofere în mână, doar ofițerilor care îl prind pe Vladimir Putin, chiar zilele acestea, când între Rusia și Ucraina este un adevărat răz.boi în plină desfășurare.

”Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de răz.boi, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn.

Ce detalii neștiute au ieșit la iveală despre Vladimir Putin
Omul de afaceri nu doar că a făcut publică postarea în care oferă recompensă de un milion de dolari pentru cei care-l prind pe Vladimir Putin, ci a făcut numeroase mărturisiri despre cum ar fi ajuns, de fapt, acesta la conducerea Rusiei.

”Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uci.derea oponenților săi. În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Mai mult decât atât, antreprenorul rus Alex Konanikin a precizat că deși este rus, susține Ucraina și îi ajută pe cetățeni cu tot ce le stă în putință.