,,Ochii băiatului tău mă sperie, sunt înfricoșători”. A vrut să cumpere o jucărie copilului de 7 luni, dar o angajată a magazinului i-a jignit dur copilul. La început s-a supărat rău, dar acum îi mulțumește din suflet. Ce avea copilul

O mamă a fost oripilată în momentul în care un angajat al unui magazin a făcut un comentariu nesimțit despre copilul ei, dar acum îi mulțumește din suflet acestuia, iată de ce.

Jenny Murphy era cu copilul ei în vârstă de numai 7 luni, pentru a-i cumpăra o jucărie, atunci când o femeie care lucra în magazinul de jucării a făcut un comentariu crud despre bebeluș. Femeia a zis: ,,Ochii copilului tău mă bagă în sperieți”.

Comentariul a enervat-o pe mamă, mai ales fiindcă era îngrijorată deoarece micuțul Billy vomita laptele pe care îl mânca și, în ultima vreme nu prea putea să să stea în fund. Deși a încercat să treacă peste acel comentariu, în cele din urmă datorită lui a mers cu copilul la spital.

Atunci a aflat vestea șocantă: ,,Billy avea o tumoră letală pe creier”. Mama mărturisește: ,,În ultimele câteva săptămâni am observat că se uita de parcă fixa ceva, dar nici nu visam că poate fi ceva atât de sinistru”.

Familia a aflat abia mai târziu că ochii de acest tip indicau de fapt o tumoră letală pe creier, mama povestește despre vizita la medic: ,,I-a aruncat o singură privire și a spus că are ceva care se numește Ochi de Apus, ceea ce era un semn că i se strângea lichid în creier. Apoi mi-a zis că trebuie să verific urgent”.

Deși medicii au avertizat familia că Billy are foarte puține șanse de supraviețuire după diagnostic, de atunci micuțul a supraviețuit în urma a unei operații chirurgicale și în urma chimioterapiei. Mama a spus concluzia: ,,Este un băiețel remarcabil – în ciuda faptului că are dureri de pe urma operației, nu a încetat niciodată să zâmbească”.

Sursa: worthsharingit