Jador se întoarce din nou pe băncile școlii! Anunțul surprinzător făcut de artist: „Sunt foarte emoționat”

Jador se bucură de o vacanță bine meritată în Grecia în aceste momente, de unde a venit cu un anunț de-a dreptul surprinzător cu care și-a șocat marea comunitate de care se bucură în mediul online. Mai concret, artistul a dezvăluit că se întoarce pe băncile școlii! Iată despre ce este vorba, de fapt!

Jador este destul de activ în mediul online, astfel că aproximativ zilnic împărtășește cu cei care îl urmăresc și îndrăgesc diferite momente din viața lui privată, cât și vești, fie ele bune sau rele.

Ei bine, dacă zilele trecute anunța că este în vacanță și că o să facă o pauză de la tot ceea ce înseamnă Social Media, asta deoarece a pus câteva kilograme în plus și nu-i place cum arată, azi a venit cu un anunț neașteptat.

Mai concret, Jador a dezvăluit că s-a înscris din nou la Academia de Studii Economice din București pentru a-și termina masterat-ul, astfel că în trecut nu a mai apcat să ducă la bun sfârșit acest lucru, iar acum vrea să continue.

„Am o super veste pentru voi. La anu o să fie și eu student la Academia de Studii Economice din București, la secțiunea comunicare. O să dau disertația. O să fac o singură materie tot anul. Nu am mai apucat să termin masterul că m-a luat celebritatea prin surprindere. Mai am un singur obiect.”, a dezvălui Jador pe contul lui personal de Instagram.

Artistul se gândește și la doctorat
Asta nu este tot, fiindcă Jador a continuat să își surprindă fanii din mediul online. Artistul a explicat că are mari planuri de viitor, astfel că nu vrea doar să dea disertația, ci se gândește serios să facă și doctoratul.

Momentan însă este destul de incert privind doctoratul, astfel că a decis să se gândească mai bine, cât și să ceară ajutorul și părerea celor care îl îndrăgesc și iubesc, semn că vrea să afle mai multe opțiuni și apoi să ia o decizie.

„Nu știu daca merită sa mai fac si doctoratul. Poate pare comic, pare altfel decat sunt, de fapt. Sunt si asa si asa. Credeti că ar fi bine sa fac și doctoratul. Sunt foarte emoționat. Aștept părerile voastre, vă rog!”, a mai spus Jador în mediul online.