Abia făcuseră nunta și se aflau pe ringul de dans, când invitații au văzut ceva la picioarele miresei.

Fiecare nuntă are momentele sale de neuitat și povești de spus copiilor și nepoților, iar doi tineri care abia s-au căsătorit cu siguranță că au respectat această regulă.

Tânăra mireasă a avut parte de surpriza vieții sale, chiar în ziua care i-a spus un „da” hotărât bărbatului iubit.

Invitații au rămas, la rândul lor, fără cuvinte, iar mirele a fost cel care a sunat rapid dupa o ambulanță. Și nu a făcut acest lucru degeaba, căci mireasa era pe punctul de a deveni mămică.

Cei doi au trecut peste tăierea tortului și ciocnirea unei șampanii cu invitații la petrecere, deoarece mireasa a intrat în travaliu chiar pe ringul de dans, iar acum vor avea două motive de sărbătoare. În ziua în care s-au căsătorit, cei doi au devenit și părinți.
„DJ-ul încă punea muzica, iar eu plecam de la petrecerea de nuntă, în timp ce invitații noștri își savurau băuturile”, a spus mireasa de 19 ani.

În ziua nunții lor, Dannie Mountford, de 19 ani, și soțul ei, Carl, de 18 ani, au ajuns de urgență la spital pentru a deveni părinți. Cuplul din orășelul Rowley Regis, în Marea Britanie, se afla pe ringul de dans, atunci când mireasa a simțit ceva ciudat pe picioare.

Dannie și-a dat seama că i s-a rupt apa, spre groaza invitaților, care au înțeles că petrecerea s-a încheiat mai devreme decât plănuiseră. Mireasa s-a urcat într-un taxi și a ajuns imediat la spital, unde a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în dimineața următoare, căreia i-au pus numele Jasmine.

„Eram pe ringul de dans, alături de noul meu soț, iar o secundă mai târziu îi dădeam naștere fiicei mele. A fost o surpriză atât de mare, pentru toată lumea, însă a făcut ca ziua nunții noastre să fie cu mult mai memorabilă și mereu va fi o zi specială”, a povestit mireasa.