Bursucu si-a botezat sâmbătă fetita! Cum s-a imbracat Andreea, iubita prezentatorului de la Kanal D:

A fost sărbătoare mare în familia lui Adrian Cristea sau Bursucu, așa cum e, de fapt, cunoscut de o țară întreagă! Prezentatorul TV și iubita lui și-au creștinat fiica, iar de pe lista invitaților nu au lipsit Teo Trandafir și Ana Maria Barnoschi, vedeta alături de care moderează “Roata norocului” de la Kanal D. Andreea, mama fetiței lui Bursucu, a atras toate privirile cu ținuta ei delicată.

Andreea și Bursucu și-au botezat ieri după-amiază micuța prințesă, pe Anays-Maria. Prima care a ajuns la biserica în care a fost creștinată fiica prezentatorului TV a fost Teo Trandafir, care a făcut haz în legătură cu acest aspect și s-a filmat în timp ce a împărtășit cu fanii experiența. Imaginile au ajuns pe o rețea de socializare, iar cei care au dat play la înregistrare au auzit-o pe îndrăgita prezentatoare spunând: “Eu am ajuns la biserică la botez, dar nu a venit botezata, nici Botezatu! Practic, am venit doar eu. În fața sfintei biserici, mi-am făcut cruce și aștept să se adune lumea. Vă țin la curent”.

După ceremonia religioasă de botez, Anays-Maria, părinții săi și invitații au încins o petrecere de zile mari pe muzică grecească. Deși, micușa prințesă care s-a creștinat ieri a fost în centrul atenției, și mama ei “a furat” privirile petrecăreților. Andreea, logodnica lui Bursucu, a îmbrăcat o rochie lungă și elegantă de culoare lila, care era prinsă după gât și i-a pus în evidență talia de viepe pe care a reușit să o obțină la nici două luni de când a născut. Adrian Cristea a devenit tată pe 12 iulie.

Prietena și colega lui Bursucu de prezentare a emisiunii de la Kanal D nu a ajuns prima doar la biserica în care a fost creștinată micuța Anays-Maria, ci și la restaurantul în care a avut loc petrecerea. “Cine-i primul la intrare, prinde locul de onoare! ??? #botezulluianaysmaria @bursucu_oficial #oaltaviata #maizambimsinoi” este mesajul transmis de Teo Trandafir pe contul ei de Instagram.