Afacerea cu care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac bani pe bandă rulantă. Le-a adus profituri uriașe

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de zile mari. Cei doi se iubesc necontenit de ani de zile și se bucură de fiecare realizare în parte, mai ales pe plan profesional, acolo unde pare să le meargă foarte bine.

Puțini sunt cei care știu că, pe lângă meserie care i-a consacrat, cuplul-vedetă câștigă bani și din alte surse. Care este afacerea care la bagă în buzunar sume mari de bani?

Din ce mai fac bani Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Nu doar locurile de muncă din televiziune și contractele de imagine pe care le au aduc bani în familia prezentatorilor, ci de mare ajutor este firma pe care au înființat-o și care le-a adus profituri de zeci de mii de euro.

Soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani) dezvăluia acum ceva timp sumele cu care este plătită pentru o postare online:

„500, 700 de euro (n.r. atât cere pe o postare în online), depinde.

Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin, pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe Facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”, a spus Cristina Șișcanu, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta (39 de ani) a vorbit puțin și despre afacerea pe care ea și soțul ei o au. Mai concret, este vorba despre o firmă de producție video care, conform Fanatik, în ultimul an rezultatele fiscale au fost spectaculoase: 680.000 de lei (aproximativ 136.000 de euro), iar rezultatul, comparativ cu anul anterior, a fost mai mare cu un procent de 350%.

Din această sumă impresionantă, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost nevoiți să facă plata singurul angajat pe care-l au, a taxelor, impozitelor, așa că au rămas fără nicio restanță.

Profitul „final” pe anul 2021 a fost de aproape 280.000 de lei, adică în jur de 55.000 de euro.

În trecut, fosta concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisea că efortul depus de ea în plan profesional este cu mult mai mari decât cel al unui angajat care lucrează la program de 8 ore.

„Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5”, a mai spus în trecut soția prezentatorului de televiziune.