Cum arată Dana Budeanu cu abdomenul la vedere și în pantaloni scurți. Imaginea care nu a putut să treacă neobservată

Dana Budeanu este o prezență deosebită și remarcabilă. Aceasta impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale impecabile și nu ezită să își scoată în evidență formele provocatoare ori de câte ori are ocazia.

Recent, creatoarea de modă a întors toate privirile internauților cu o ținută de-a dreptul incendiară, care i-a scos în evidență atuurile fizice și superbele trăsături ale feței.

Dana Budeanu este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața ei. De asemenea, creatoarea de modă își încă urmăritorii și cu fotografii în care își pune într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului.

De curând, aceasta a atras atenția tuturor cu o ținută provocatoare: un top minuscul și o pereche de pantaloni scurți. Piesele vestimentare îi scot în evidență picioarele subțiri, abdomenul bine lucrat și bustul generos.

De asemenea, Dana Budeanu nu a uitat nici de accesorii. A apelat la o pereche de ochelari de soare și cizme cowgirl, care se potrivesc de minune cu ținuta și îi completează perfect outfit-ul.

Imaginea nu a putut trece neobservată, iar prietenii din mediul online au înroșit butonul de like, postarea fiind apreciată de mai bine de 9 mii de persoane.

Un lucru este evident, Dana Budeanu este posesoarea unui corp de invidiat, iar la 41 de ani arată senzațional. Creatoarea de modă se mândrește cu formele sale apetisante cât de des poate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu, fostă Guțilă, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Radu Ion Budeanu, cel care a fondat publicațiile Ciao și Click, iar în prezent este căsătorit cu Cristina Săvulescu.

Superba creatoare de modă și fostul soț s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 de ani, iar chimia a fost una foarte puternică. Din păcate, cei doi au ales să o ia pe drumuri separate și au divorțat în urmă cu 8 ani.