Proiecte de case cu dormitor la parter

Prima casa are un pret la rosu de 31.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la 145.000 euro. In ceea ce priveste suprafata, cea construita este de 225 metri patrati, in timp ce suprafata utila este de 191 metri patrati. Referitor la impartire, asa cum reiese si din planul de mai jos, la parter sa regasesc spatiile de zi si un dormitor, in timp ce la mansarda se afla inca trei dormitoare si o baie. De asemenea, casa dispune de un garaj pentru o masina.

Al doilea proiect ales este o casa cu un acoperis masiv si balcoane largi. Suprafata construita a casei este de 157 metri patrati, in timp ce amprenta la sol este de 131 metri patrati. La parter se regasesc un vestibul, un hol central, dar si unul mai mic care duce la garaj, o baie, livingul, o bucatarie inchisa cu loc de luat masa, dar si un dormitor mic. La mansarda, se afla patru dormitoare, unul matrimonial care are o baie proprie si un dressing, precum si un balcon, dupa care urmeaza alte trei dormitoare mici, care impart o baie.

Ultimul proiect are o suprafata utila de 123 metri patrati si un pret la cheie de circa 69.000 euro. Casa propune un design traditional, cu elemente din lemn si obloane. La parter se regasesc spatiile de zi si un dormitor, in timp ce la mansarda se afla alte trei dormitoare, o baie, un dressing si doua balcoane.