Proiecte de case mici dar cochete: trei exemple frumoase

Primul model selectat are un design auster, dar cat se poate de elegant. In spate are un semineu exterior cu horn vizibil, frumos trasat, intre iesirile prin usi vitrate pe terasa din spate si pe balcon. Are o suprafata de 108 metri patrati si poate fi construita la cheie pentru sub 48.000 de euro. La parter are o bucatarie destul de spatioasa, o baie de serviciu, camera tehnica si camera de zi cu semineu si iesire pe terasa din spate. La mansarda sunt dormitoarele, dintre care doua au iesire pe balconul lung din spate si o baie.

Al doilea proiect este o casa cu mansarda si o suprafata utila de 117 metri patrati. Casa are o arhitectura traditionala, marcata de contraste frumoase si de suprafete si detalii din lemn care ii imprima un caracter prietenos. La etaj, o lucarna sta alaturi de o fereastra moderna de mansarda si un cos de fum, o asociere plina de caracter. La parter, spatiile de zi vin impreuna, cu acces exterior pe o terasa, bucataria fiind partial inchisa, spatiul fiind completat de o baie si o camera tehnica. La etaj se afla trei dormitoare care impart o baie, unul dintre ele avand acces si pe un balcon. Pretul estimativ al acestei case este de aproape 47.000 de euro.

Ultimul proiect are o suprafata utila de 94 metri patrati si un design care imbina armonios elemente traditionale cu elemente moderne. Finisajele se rezuma la tencuiala decorativa, lemn si placaj ceramic, in nuante calde, care impreuna compun o imagine eleganta. In ciuda dimensiunilor mici, casa este confortabila si ergonomica. La parter se afla zona de zi compusa din living si bucatarie, ca un spatiu comun. La acestea se adauga terasa larga, precum si garajul, un grup sanitar si alte spatii tehnice si de depozitare. La mansarda se afla trei dormitoare si o baie generoasa.