Proiecte de case cu trei dormitoare. Modele de case accesibile

Primul exemplu este o casa cu o suprafata utila de 137 de metri patrati. Locuinta atrage prin arhitectura sa simpla, dar cu fatade dinamice din punct de vedere vizual, gratie unor contraste frumoase intre acoperis si celelalte elemente de design exterior si, respectiv, suprafetele tencuite. Trei dormitoare au fost amplasate intr-un colt, cu acces la o baie comuna, doua dintre ele si cu acces exterior. Zona de zi in regim semideschis are si ea iesire pe doua terase separate. Casa dispune de asemenea de inca o camera, care poate fi transformata in birou sau dormitor, in functie de nevoi. Pretul la cheie al acestei case este de 51.000 de euro.

Al doilea model de casa este o locuinta cu suprafata construita de 117 metri patrati si amprenta la sol de 98 metri patrati. Casa dispune de un living, un dining, o bucatarie, trei dormitoare si o baie. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 21.000 euro, iar pretul la cheie este de 43.000 euro.

Ultimul exemplu este unul modern, cu un aspect curat, luminos. Zidaria alba este decorata cu insertii din lemn, iar balcoanele din fata, lateral si spate sunt inconjurate de garduri de sticla. In spate si in lateral sunt zidite niste coloane pentru a marca intrarea pe terasa prevazuta pe colt. Suprafata utila a casei este de 185 mp, iar pretul constructiei la cheie, aproape 89.000 de euro. La parter, pe toata latimea, se afla camera de zi, cu loc de luat masa si doua iesiri pe terasa, iar alaturi, bucataria deschisa. Aici se mai afla un birou, o baie si camera tehnica mare. La mansarda sunt cele trei dormitoare cu doua bai, una inclusa in cel matrimonial, iar cealalta, foarte spatioasa, pentru celelalte doua. La fiecare dormitor este un balcon.