Exemple de case moderne – pentru tineri si nu numai

Primul proiect este o casa care are un aspect curat si sofisticat in acelasi timp, cu suprafete mari decorate cu lemn inchis la culoare si caramida aparenta deschisa si terase frumos realizate si in fata, si in spate. Are o suprafata utila de 137 mp si latimea putin peste 12 metri. Constructia acestei locuinte la cheie costa 67.000 de euro. Are o bucatarie deschisa mare, cu loc de luat masa, si o sufragerie foarte mare cu iesire in spate, pe terasa. Alaturat se afla un hol lung catre baie si dormitoare. Cele doua dormitoare din spate au si ele iesiri pe terasa.

Al doilea exemplu este o casa cu amprenta la sol de 117 metri patrati, care propune terase in fata si in spate, pe colt, in jurul camerei de zi. In plus, casa dispune de trei dormitoare, dintre care unul este matrimonial si are baie proprie. La toate acestea se adauga bucataria cu camara, un salon cu loc de luat masa, prevazut cu pereti vitrati si deschidere spre terasa in spate.

Al treilea exemplu este o casa spatioasa, cu un design modern, delimitat de linii clare si ferme. Locuinta se intinde pe o suprafata de 165 de metri patrati si este structurata intr-un living cu bucatarie, trei dormitoare si doua bai. Casa cu un singur etaj este una care se pliaza pe un stil de viata specific unui cuplu tanar, fiind un fundal ideal pentru o piscina si o terasa spatioasa pentru seri prelungite cu prietenii. Pretul estimativ este de aproape 77.000 de euro.