Modele de case pe un singur nivel

Prima casa are suprafata construita de 125 metri patrati si o amprenta la sol de 107 metri patrati. Pretul pentru casa de mai jos ajunge la circa 61.000 euro, pret la cheie. Impartirea este una comoda, cu un spatiu deschis care cuprinde livingul, diningul si bucataria si trei dormitoare amplasate in partea opusa, pentru mai multa liniste.

Al doilea proiect ales este cel al unei case ce poate fi integrata si in mediul rural, si intr-un cartier rezidential. Este o locuinta cu suprafata construita de 151 mp si suprafata utila de 129 mp, ce dispune de trei dormitoare. Poate fi construita din caramida, la cheie, pentru suma de 58.000 de euro. Are o camera de zi mare, unde poate fi amenajat si locul de luat masa, bucatarie alaturi, cu acces in camera tehnica, trei dormitoare si doua bai. Accesul in camere se face din holuri, iar din sufragerie se poate iesi in spate, pe terasa partial acoperita.

Ultimul proiect este o casa din caramida, cu o suprafata utila de 119 metri patrati si un pret la cheie de aproximativ 56.000 euro. Are o bucatarie spatioasa cu loc de luat masa, imediat accesibila de la intrare, dar si din garaj, prin camera tehnica, iar langa ea se afla camera de zi. In cealalta aripa sunt trei dormitoare, o baie completa si baie de serviciu.