A FOST CUTREMUR în România! Doamne, Dumnezeule

Cutremurele se țin lanț în România! Un nou seism s-a produs duminică seară în județul Buzău, potrivit informațiilor transmise de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Ce magnitudine a avut?

Un cutremur cu magnitudinea de 3 pe Richter s-a produs duminică seara în județul Buzău, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Cutremurul a avut loc la ora 19:47 în județul Buzău.

Acesta a avut magnitudinea 3 și s-a produs la adâncimea de 101 kilometri. Cutremurul a avut loc în apropierea oraşelor Focșani (46 km), Buzău (54 km), Sfântu-Gheorghe (69 km), Brașov (77 km), Ploiești (86 km).

Un cutremur asemănător s-a produs vineri

De asemenea, amintim că, vineri dimineață, un cutremur cu magnitudinea 3 pe Richter s-a produs la ora 3:33, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit INCDFP.

Seismul s-a înregistrat la o adâncime de 139 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 42 km vest de Focşani, 61 km nord de Buzău, 69 km este de Sfântu-Gheorghe, 80 km est de Braşov şi 95 km nord-est de Ploieşti.

Pământul s-a zguduit și miercuri la Buzău

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe Richter s-a produs și miercuri, la ora locală 19:09, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, mai arată datele INCDFP.