Eroare colosală la Antena 1. Câștigătorul Chefi la cuțite 2023 a fost dezvăluit deja

Un nou sezon al emisiunii Chef la Cuțite a luat startul. Sezonul 11 a început și se anunță unul mai complicat și cu mai multe provocări. Pe lângă concurenții ce se duelează pentru marele premiu și cei trei chefi duc lupte aprige pentru amulete. Toată lumea este curioasă să afle care dintre cei trei chefi este câștigătorul în războiul pentru amulete, iar Antena 1 deja a dezvăluit acest lucru.

Gafă de proporții la Antena 1. Câștigătorul războiului pentru amulete a fost dezvăluit încă din primele episoade. Se pare că o greșeală s-a strecurat la montaj, iar telespectatorii au văzut în avans cine a câștigat cele mai multe amulete.

Mai exact, în unul dintre primele episoade ale emisiunii, atunci când chefii abia obținuseră câteva amulete, a fost dezvăluit, din greșeală câștigătorul. Cei trei chefi l-au primit în vizită pe nea Sandu Cocoșatu, iar după ce s-au bucurat de micii pregătiți de celebrul bucătar l-au invitat în culise pentru a mai sta de vorbă. Discuția din culise a apărut și pe post, doar că la un cadru larg a fost dezvăluit câștigătorul amuletelor.

Cei de la montaj au fost neatenți și le-a scăpat faptul că pe peretele din spate erau amuletele câștigate de cei trei chef. Astfel, toți telespectatorii au aflat că Sorin Bontea este cel care deține cele mai multe amulete, nouă la număr. Chef-ul este urmat de Cătălin Scărlătescu – șase amulete, iar Florin Dumitrescu are doar o amuletă.

Fanii emisiunii au surprins imediat momentul și au postat imaginea pe rețelele de socializare, unde s-a declanșat un adevărat scandal.

Schimbări importante la Chefi la Cuțite

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite a venit cu unele schimbări importante. Jocul pentru amuletă are acum reguli noi. În sezoanele trecute cei trei chefi se luptau doar între ei și erau mai apoi jurizați de un alt bucătar celebru. Însă, acum celor trei li se va alătura un al patrulea chef. Acesta va găti cot la cot cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și se va lupta pentru amuletă.

La final, cele patru preparate pregătite de chefi o să fie jurizate de către un invitat special. Acesta decide, după gustul lui, care farfurie i-a plăcut mai mult, iar amuleta merge la chef-ul care a gătit-o. În cazul în care cel de-al patrulea chef câștigă amuleta, aceasta o să fie închisă într-un seif. La final, toate amuletele câștigate de cel de-al patrule chef le va primi unul dintre cei trei chefi veterani, după bătălia finală.