Andra Măruță, prima reacție după ce a fost criticată că s-a îngrășat și că o ajunge pe Gabriela Cristea: „M-am chinuit…”

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, fiind urmărită la TV, ascultată la radio sau în concerte și admirată în reclame sau pe rețelele de socializare. Cum este mereu în atenția publicului, fanii au constantat că artista a luat ceva kilograme în plus și chiar au asemănat-o cu Gabriela Cristea. În cadrul emisiunii „Românii au Talent”, vedeta a dat cărțile pe față!

Andra adoră să gătească, iar în pandemie a făcut asta din plin. Cum iubește mâncarea la fel de mult, artista a început să adune câteva kilograme în plus în acea perioadă, astfel că s-a îngrășat 10 kilograme și a ajuns să cântărească 70 de kilograme. Anul trecut, soția lui Cătălin Măruță a început să fie mai atentă la mâncare, însă nu a ajuns la rezultatul dorit de ea.

Artista a declarat că în luna decembrie 2021 cântărea 70 de kilograme și că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar una dintre surorile ei, care o vizitase exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Începuse o dietă, dar nu a ținut un regim special, practic, a înjumătățit mâncarea.

Și, deși este iubită de către fani, întotdeauna sunt prezenți și cei care observă anumite lucruri. La sfârșitul anului trecut, într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

Andra: „Sunt o grăsuță frumoasă”
Mai mult decât atât, au existat multe voci care au spus că artista ar fi, de fapt, însărcinată. Amuzată de curiozitățile și criticile fanilor, Andra a dat cărțile pe față în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Românii au Talent”. Vedeta a mărturisit că s-a chinuit să slăbească, însă acum nu mai face, considerându-se o „grăsuță frumoasă”.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 14.