10 trucuri pentru a salva o relație care nu mai merge. Numarul 9 mi-a placut cel mai mult

Partenerul dvs. nu mai este afectuos față de dvs., cum era o dată? Este relația dvs. într-o coborâre și pur și simplu nu știți ce este în neregulă? Poate are legătură cu atitudinea față de el. Te-ai gândit vreodată la asta? Permiteți-ne să vă spunem astăzi cum îl puteți face mai afectuos și mai plăcut.

Este destul de ușor să atragi un tip cu aspectul tău și fizicul fără cusur, dar să ai un tip care să dezvolte o legătură emoțională profundă cu tine este cu siguranță calea de a-i câștiga inima. Atacul emoțional este necesar pentru ca orice relație să fie numită de succes și de lungă durată. De asemenea, îl face să-și dorească să-și petreacă restul vieții cu tine și îl face să-și croiască drumul pentru a te face fericită.

Citiți aceste 10 trucuri și spuneți-mi dacă au funcționat pentru dvs.!

1. Fii premiul

Oamenii trăiesc în mod natural pentru a avea lucruri pe care le obțin cu greu, și același lucru este valabil și atunci când vine vorba despre relații. Bărbații nu doresc o femeie pe care să o aibă vreun alt tip, doresc un premiu. Deci, asigurați-vă că vă prezentați ca o femeie de valoare. Lăsați-l să vă cucerească și să vă urmărească, și odată ce l-ați lăsat să vă prindă, el va dori să vă țină pentru totdeauna!

2. Lăudați-l

Chiar dacă a fost promovat sau a câștigat un meci FIFA împotriva prietenului său, lăudați-l pentru toate realizările sale. Aprobarea voastră îl convinge să se simtă în siguranță și iubit în această lume mare. Pe măsură ce își face drumul prin viața sa zilnică, el se va simți în siguranță, știind că te are pe tine, fanul său numărul unu, care îl înveselește. El va simți în cele din urmă că poate cuceri orice în lume, atâta timp cât te are în viața lui. Lăudându-l pentru acțiunile sale, îl va face să vrea să exceleze în fiecare domeniu al vieții sale, inclusiv în relația voastră.

3. Conectează-te intelectual

Dacă într-adevăr doriți ca relația dvs. să dureze, evitați conversațiile superficiale, nu vă vor duce prea departe. Trebuie să creșteți împreună și tot așa face și subiectul conversațiilor. Vorbiți despre ce se întâmplă în lume, discuțiile numai despre dragostea nu vă vor ajuta nici pe voi, nici relația pe care o aveți! Dar asigurați-vă că vă concentrați pe subiectele de care sunteți de fapt interesați și pe care le susțineți și vă simțiți confortabil discutând. Dacă poți purta o conversație semnificativă cu iubitul tău despre alte subiecte decât kardashienii și bârfe fără minte, nu se va putea opri să nu se simtă legat de tine. De asemenea, smart este noul sexy!

4. Fii pentru el un loc confortabil

Dacă a avut o zi groaznică, în momentul în care vă întâlnește, ar trebui să se poată relaxa și să zâmbească! Și asta nu se va întâmpla întotdeauna involuntar, va trebui să depui și eforturi. Acest scenariu este exact cum ar trebui să se simtă iubitul tău în fiecare zi alături de tine. Se va grăbi pentru a ajunge acasă la tine, deoarece fiind cu tine îi dă un sentiment de siguranță emoțională și fizică.

5. Are nevoie de timp

Când vine vorba de iubire și emoții, nu trebuie să te grăbești niciodată. Doar timpul și răbdarea pot crea o relație puternică. De aceea, nu fi nervoasă dacă se pare că tipul tău nu e suficient de afectuos. Poate că are nevoie de ceva timp pentru a înțelege și a reacționa la toate semnalele tale. Este într-adevăr o modalitate eficientă de a întări afecțiunea unui om.

6. Păstrează-i cu grijă secretele

Semnul final de încredere este atunci când poți să păstrezi toate secretele iubitului tău între voi doi. Dacă nu este un terorist și lucrează pentru ISIS! Dacă el știe că poate merge la tine și poate împărtăși tot ceea ce este în mintea lui fără să fie judecat, atunci relația ta va ajunge la nivelul suprem de afecțiune și apropiere. Vei deveni cel mai bun prieten al lui și singurul său confident. Dacă el știe adânc înăuntru că nu-i vei spune cele mai multe gânduri interioare mamei tale, tuturor prietenilor tăi, el își va lăsa garda și va deveni mai emoțional.

7. Dă-i o șansă

Unul dintre motivele pentru care oamenii își pot pierde afecțiunea este dorința noastră de a lua inițiativa și de a face totul pe cont propriu. Întotdeauna acordați-i șansa să-și exprime dragostea și emoțiile. Acest experiment merită oferit! Dă-i dragostei puțină libertate pentru performanța proprie. Suntem siguri că veți fi uimiți de rezultate.

8. Nu lupta murdar

Dacă vei lupta murdar împotriva iubitului tău vei distruge imediat orice încredere pe care ați construit-o de-a lungul relației. NICIODATĂ să nu faceți asta.

9. Fiți deschiși să învățați de la partener

Controlul comportamentului ne închide inima și ne deconectează de noi înșine și de partenerul nostru. Când alegem să fim deschiși să învățăm despre iubirea noastră și a partenerului nostru, inima noastră se deschide, ceea ce ne permite să ne conectăm. Nu ne putem conecta cu o inimă închisă. Alegerea intenției de a învăța de la partenerul dvs. este vitală pentru conectare.

10. Afișați recunoștința

Majoritatea oamenilor nu cer multe. Tot ce doresc este să se simtă iubiți și apreciați. După ce a fost într-o relație de ani de zile, spunând “mulțumesc” este o expresie care uneori se pierde. Îți amintești când te-a scos la prima întâlnire? A deschis fiecare ușă pentru tine. Arătați atenție și afecțiune atunci când face aceste lucruri.