Vlad Gherman, prima reacție după ce s-a aflat că fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu, se iubește cu un alt bărbat

E adevărat, oficial și confirmat și de Vlad Gherman! Cristina Ciobănașu și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat, după o relație de mai bine de nouă ani alături de Vlad Gherman. La câteva luni de la despărțire, faimoasa actriță s-a afișat deja cu bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește. Iată ce părere are despre acest lucru fostul ei iubit, Vlad Gherman!

Vestea că actrița iubește din nou și că nu mai există cale de împăcare cu Vlad Gherman a venit ca un șoc, mai ales pentru admiratorii cuplului Gherman-Ciobănașu, care așteptau cu sufletu la gură ca cei doi să își rezolve problemele și să fie din nou împreună.

Ei bine, putem vorbi despre o dezamăgire completă pentru admiratorii cuplului Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Actorul a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar pe canalul său oficial de Youtube. Vlad Gherman a mărturisit că știe că Cristina Ciobănașu este într-o altă relație și că se bucură pentru ea.

Mai mult decât atât, Vlad Gherman a mai spus că este cât se poate de sincer și, pentru că a iubit-o timp de nouă ani pe Cristina Ciobănașu, nu poate decât să îi dorească tot binele din lume și să se bucure pentru ea, pentru că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche. În plus, Vlad Gherman a avut un mesaj și pentru toate gurile rele, spunându-le să își vadă de treabă, să îi lase în pace pe Cristina și pe noul ei iubit, să trăiască în liniște și pace.

”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman.

În plus, după ce s-a asigurat că fostul ei partener de viață știe despre noua ei relație, Cristina Ciobănașu și-a asumat relația, a început să se afișeze cu Alexandru Mureșan și pe rețelele de socializare, fără nicio sfială, chiar dacă știa că lumea showbiz-ului românesc va exploda, așa cum chiar Vlad Gherman a mărturisit.

Vlad Gherman a mai povestit că a ajuns la un nivel înalt de comunicare cu Cristina Ciobănașu, că se înțelege în continuare extrem de bine cu ea și că nu are nimic să îi reproșeze, indiferent cum stau lucrurile în viața ei amoroasă.

”Uite că am ajuns aici, într-un punct în care putem să comunicăm și putem să fim doar prieteni. Că v-ați fi dorit să ne împăcăm, cel mai sănătos este să mergi înainte. Ți se pot întâmpla atâtea lucruri frumoase, care s-ar putea să nu ți se întâmple dacă rămâneai în continuare în relația respectivă”, a mai povestit Vlad Gherman.

Actorul a dat cărțile pe față și a povestit că îl deranjează toate zvonurile precum el ar intra din nou în depresie din cauza noii relații pe care Cristina Ciobănașu o are sau că ar începe din nou să își înece amarul în alcool.