Momentul în care Sergiu Ciobotariu, tânărul călăreţ din Iaşi, l-a minţit şi sfidat pe Cătălin Moroşanu

Sergiu Ciobotariu, tânărul călăreţ din Iaşi care a fost ajutat de mai multe personalităţi pentru a-şi lua o casă, a surprins o ţară întreagă după ce a decis să îşi cedeze noua locuinţă unor interlopi.

Printre cei care l-au ajutat pe Sergiu Ciobotariu au fost Cătălin Moroşanu, dar şi antrenorul său, Mihai Constantin.

Apropiaţii luptătorului K1 au dezvăluit că în toamnă au început problemele în ceea ce îl priveşte pe Sergiu Ciobotariu. După ce l-au ajutat cu o casă, aceştia au vrut să îi facă rost şi de un loc de muncă tânărului din Iaşi care a mers pe cal până la maternitate ca să îşi vadă soţia.

„În toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior și-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze și explicații, iar cazul s-a repetat”, au transmis apropiaţii lui Cătălin Moroşanu pe reţelele de socializare.

Unul dintre cei care au donat pentru casa lui Sergiu Ciobotariu este şi Mihai Constantin, un cunoscut antrenor de kickboxing. Acesta a spus că este şocat după ce Sergiu Ciobotaru, tânărul călăreţ care a mers la maternitate călare pe un cal să îşi vadă soţia, a decis să se întoarcă în ghetou şi să îşi ia o maşină de zeci de miide euro.

„Mda, am văzut ce a făcut şi tare rău m-a afectat. Şi eu am dat bani, ca prostul, dar nu e vorba despre asta. Atâta lume s-a oferit să-l ajute şi el?

S-a pus clauză în contractul casei să fie coproprietar cu soţia lui şi să nu vândă casa 5 ani. A dat-o în chirie pe cinci ani, iar după îi rămâne celui care stă acolo. Urât, foarte urât!”, a spus Mihai Constantin pentru digisport.ro.