A găsit într-o valiză aruncată într-o pubelă 100.000 de dolari și un bilet: ,,Fă ce vrei cu ei, sunt ai tăi”. Ce i s-a întâmplat în următoarele 6 luni depășește orice limită

Unii oameni se nasc bogați, în timp ce alții muncesc mult pentru a avea succes. Însă pentru un om fără casă numit Ted Rodrigue, banii au venit foarte ușor, deși cam târziu. Nu a trebuit să muncească deloc, dar a primit din senin 100.000 de dolari pentru a-și pune viața pe picioare.

Ai crede că Rodrique este una dintre cele mai norocoase persoane fără casă din lume, dat fiind că a primit atâția bani doar pentru a o lua de la capăt în viață. Dar ce s-a întâmplat de fapt în viața acestui om este cu totul altceva. Rodrigue s-a întors pe străzi după ce a cheltuit toți banii în cel mai rău mod posibil.

Ted locuia sub un pod în California, strângea sticle de pe stradă și le recicla, pentru asta primea foarte puțini bani. Dar viața lui a devenit o parte dintr-un experiement social condus de Wayne Powers în 2005. Ideea era să dai unui om de pe străzi 100.000 de dolari și să îi documentezi viața după aceea. Într-o zi bună el scotea pe gunoaie 35 de dolari pe care îi cheltuia pentru a cumpăra mâncare, bere și țigări.

Într-o zi Ted a găsit o valiză într-o pubelă, când a deschis-o a văzut că era plină cu bani. Tot acolo mai era și un bilet pe care era scris: ,,Ce ar face o persoană fără casă care trăiește pe străzi dacă i s-ar da 100.000 de dolari?”. Acela a fost momentul când și-a dat seama că banii sunt ai lui.

Pentru că avea bani, Ted a început să cumpere lucrurile pe care mereu a vrut să le aibă. Și-a luat o bicicletă, a închiriat o cameră de hotel și a dus un prieten într-un parc de distracții. În curând și-a făcut o prietenă și din ce în ce mai multe femei au început să fie interesate de el odată ce au aflat că are bani.

Cu toți banii pe care îi avea s-a distrat la maxim. Creatorii documentarului l-au sfătuit să se întâlnească cu un economist care să îl sfătuiască ce să facă cu ei, dat Ted nu a făcut asta și a continuat să cheltuiască. Apoi și-a cumpărat o mașină de 35.000 de dolari.

Apoi Ted a început să cheltuiască 10.000 de dolari pe săptămână, sora lui l-a sfătuit să își găsească un loc de muncă, dar în cele din urmă Ted și-a irosit banii în mai puțin de 6 luni. În prezent el continuă să trăiască pe străzi sub același pod.

Gatesin globalistinen rokoteohjelma: kaikki hy?tyv?t l??kkeist? ja pakollisista rokotuksista sportgear-fi.com steroids ainakin 20 osavaltiota hylk?si sopimuksen oxycontinin valmistajan purdue pharman kanssa