Ionuţ Cercel este de nerecunoscut! S-a îngrăşat şi pare alt om! Foto

Ionuț Cercel, fiul manelistului Petrică Cercel, este transformat total. Parcă mai ieri era copilul care cânta manele alături de tatăl lui.

Ionuț Cercel este acum pe picioarele lui și își câștigă singur banii din cântări. Manelistul nu s-a lăsat de cântat, ba din contră devine tot mai celebru.

Manelistul a suferit o transformare colosală, Ionuț Cercel a luat câteva kilogrme în ultima perioadă. Ionuț Cercel rupea cluburile de manele încă de când era mic, iar acum se pare că i-a luat fața tatălui său, Petrică Cercel.

Ionuț Cercel s-a făcut super cunoscut cu melodia ”Made in România”, melodie ce răsuna prin mai toate cluburile de manele. Manelistul are acum vârsta de 21 de ani.

Ionuț Cercel are probleme de sănătate. Artistul a făcut public un videoclip pe reţelele de socializare în care se tratează cu ajutorul unui aparat de aerosol. Se pare că manelistul a fost răpus de răceală.

Momentan el nu a dat nicio informaţie legată de starea lui de sănătate, dar dacă ar fi să ne luăm după imagini este probabil să fie doar o simplă viroză. Ionuţ Cercel nu pare să fie foarte slăbit, semn că nu este ceva grav.