CRBL s-a mutat cu familia în Spania! Ce i-a determinat să plece din țară și cu ce se ocupă acum

CRBL a luat decizia de a se muta cu soția și fiica lor în Spania. Artistul a intrat în direct într-o emisiune tv și ne-a dezvăluit l-a determinat să facă aceste alegere.

„Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că este mai bine așa pentru familia noastră. Este o nouă provocare, o nouă încercare și am vrut să găsesc mai multă liniște. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, nu trebuie să facem nimic, dar avem niște planuri pentru 2021 și trebuie să le punem în practică. Eu mă ocup acum de partea muzicală. De anul viitor, o să ne ocupăm de niște proiecte interesante. Planul este să rămânem aici.”

Cât despre motivul pentru care solistul a decis să lase totul în spate, a fost doar o curiozitate la care soția și fiica au răspuns.

„Am făcut pasul ăsta acum câțiva ani. Pentru ea nu este un șoc, știe engleză foarte bine și vom încerca tot o școală de genul. Am plecat cu Alessia și Elena să vedem, am putea să? Clar este o țară urâtă, dar ce să faci. Eu sunt în continuare legat de România, dar vrem să încercăm ceva nou, vom vedea ce va ieși”, a declarat CRBL.

Chiar dacă a plecat din România cu gândul de a rămâne în altă parte a lumii, puținele lucruri cu care a plecat le-a luat în zborul către Spania. A omis colecția de kendama, dar și-a adus cu el toată aparatura muzicală, pentru a-și crea propriul studio în noua casă.

„Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante. Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a povestit artistul la emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.