Loredana Groza, fotografia care i-a speriat pe fani

Celebra artistă a postat pe contul său de Instagram o fotografie care i-a speriat pe urmăritorii ei. Loredana, în vârstă de 51 ani, a postat o poză în care apare întinsă pe o t.argă, în am.bulanță, purtând un tricou negru.

În poză se văd și niște fire, ca și cum cântăreața ar fi conectată la ceva apara.te pentru măsurar.eea pulsul.ui. Fanii nu au crezut că vor vedea vreodată o asemenea poză. La descrierea fotografiei, Loredana a scris:

“Feeling better.
Thank you for all your care and support
All my love & gratitude x” ( Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru grijă și sprijin. Vă transmit toată dragostea și mulțumirea)

Deși nu a dorit să explice motivul pentru care a avut nevoie de interve.nția medicilor, Loredana, care era destul de pal.idă în fotografie, a anunțat că se simte mai bine.

Fanii au reacționat imediat la poza artistei, urându-i multă sănătate. Nimeni nu ar fi știut dacă artista suferă de probleme de săn.ătate sau dacă urmează în prezent un tratame.nt pentru care ar fi avut nevoie de ajutorul medicilor.

În urmă cu doar câteva zile, Loredana a cântat la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, făcând un show de senzație, așa cum a obișnuit pe toată lumea, cu talentul și vocea ei de excepție. Urmăritorii vedetei i-au trimis mesaje în secțiunea de comentarii, încuranjând-o și spunându-i să aibă mai multă grijă de ea.

Viața de artist, cu multe ore pe zi de repetiții și un program încărcat poate duce adesea la epuizare și probabil acest lucru a afectat-o și pe frumoasa Loredana.