Alex Bodi spune adevarul despre Bianca Dragusanu! Afaceristul regretă cele întâmplate: ”Nu există scuză și chiar îmi pare rău”

Știm cu toții despre scadalurile uriașe dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iar vedeta a scos la iveală faptul că afaceristul a lo.vit-o în timpul relației. El recunoaște că așa s-a întâmplat, însă spune cum au stat lucrurile de fapt. Acum regretă toate cele petrecute.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație extrem de tumultoasă, iar vedeta a recunoscut de nenumărate ori că afaceristul a și l.ovit-o în timpul în care au fost împreună.

Într-adevăr, el recunoaște că s-a întâmplat așa și că a fost vorba despre două astfel episode de vio.lență, însă regretă cele petrecute, dar mărturisește că deși e un tip foarte calm, vedeta a reușit să-l ducă în acel punct în care nu s-a mai putut stăpânii.

Mai mult de atât, Alex Bodi mărturisește că toate certurile erau provocate din cauza geloziei Biancăi Drăgușanu, iar vedeta reacționa extrem de urât, înjura și vorbea urât, dar mai ales sărea la bă.taie, iar pentru a se apăra Alex Bodi se opunea.

”Nu am nicio scuză, adică să compar forța mea, un bărbat de 110 kg cu o femeie, dar ca să recurg eu să da.u într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, dar un om calm, un om la locul lui care nu-și doresc scandal sau viole.nță trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea ceruturilor noastre au fost din cauza geloziei și într-adevăr și ea sărea la băt.aie, iar eu manajam chestiile astea, dar… eu o încercam să o opresc, eu n-am făcut nicio pasiune să da.u în ea sau doamne fereste”, a spus Alex Bodi într-o emisiune TV.

Alex Bodi a mai precizat în cadrul emisiunii că nu are nicio scuză pentru ceea ce a făcut și îi pare rău. Totodată el a mărturisit că niciodată nu a băt.ut-o pe mama vedetei, așa cum femeia ar fi precizat la poliție, după o întâmplare în parc.

”Am avut două episode în care pot spune că a existat viol.ență între noi, pentru că ea m-a lo.vit prima și jignea și înjura, repet, nu există scuză și chiar îmi pare rău de chestia asta, nu am avut antecedente”, a mai spus el.