Cea mai rapidă pizza la tigaie în 10 minute

“Pizza rapidă la tigaie” este una dintre cele mai ingenioase rețete de pizza, care se prepară în doar 10 minute și îți potolește foamea imediat.

Aluatul este lichid, iar umplutura se alege în funcție de preferințe. Preparați această pizza când doriți să savurați ceva rapid și delicios. Serviți pizza fierbinte!

INGREDIENTE

-4 linguri de smântână
-4 linguri de maioneză
-2 ouă
-9 linguri rase de făină
-cașcaval

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați toate ingredientele pentru aluat. Veți obține un aluat lichid asemănător cu smântâna.

2. Puneți aluatul într-o tigaie unsă cu ulei și așezați deasupra umplutura preferată (sos de roșii, salam, castraveți murați, măsline, roșii, etc.)

3. Turnați deasupra maioneză și un strat gros de cașcaval ras.

4. Puneți tigaia la foc mic timp de câteva minute. Acoperiți tigaia imediat cu capac și gătiți pizza până se va topi cașcavalul.

CITESTE SI Gogoși fine și crocante cu brânză de vaci – un deliciu ce nu va lăsa pe nimeni indiferent!

Vă prezentăm o rețetă de gogoși fine, delicioase, aromate și crocante. Acestea se prepară pe bază de brânză de vaci, fiind deosebit de savuroase.

Pregătiți-le pentru micul dejun, în calitate de gustare sau desert.

Alegeți de fiecare dată un alt topping (miere, smântână, gem, dulceață, sos) și bucurați-vă de un deliciu ce nu va lăsa pe nimeni indiferent.

INGREDIENTE

-1 ou
-50 g de zahăr (5 lingurițe)
-250 g brânză de vaci
-150 g de făină (5 linguri)
-1 linguriță praf de copt
-1 linguriță de scorțișoară măcinată
-zahăr pudră
-ulei vegetal pentru prăjire

MOD DE PREPARARE

1. Treceți brânza de vaci printr-o sită metalică.
2. Într-un bol, cerneți făina cu praful de copt.
3. Bateți oul cu zahărul și scorțișoara, până obțineți o spumă. Adăugați brânza de vaci și făina cu praful de copt. Frământați aluatul.
4. Presărați suprafața de lucru cu făină și redați-i aluatului o formă cilindrică. Tăiați-l bucăți mici, de mărimea unei nuci. Redați-i fiecărei bucăți de aluat o formă rotundă.

5. Într-o cratiță, încălziți uleiul până la temperatura de 160-180°C. Prăjiți gogoșile în porții mici. Când gogoșile se vor ridica la suprafață și se vor rumeni, scoateți-le din cratiță și aranjați-le pe un prosop de bucătărie. Presărați-le cu zahăr pudră și serviți-le cu miere, sosul sau gemul preferat.