Iulia Albu chiar nu iartă pe nimeni! Vedeta de la Kanal D Romania sare la gâtul soție lui Catalin Maruta

Iulia Albu chiar nu iartă pe nimeni! Vedeta de la Kanal D Romania sare la gâtul soție lui Catalin Maruta! Ce a putut să zică despre Andra, după ce prezentatoarea de la PRO TV a făcut un gest reprobabil, apăsând butonul roșu cu fundul la Vocea Romaniei:

„Aș putea totuși să-i sugerez Andrei să …” Continuarea întrece orice imaginație, ce zice Iulia desrpre „bombeul” Andrei:

Iulia Albu nu prea are cuvinte de apreciere pentru nimeni, iar criticile ei în materie de fashion sunt binecunoscute! E greu să scoți un cuvânt de laudă de la fosta soție a lui Mihai Albu, iar Andra și Anamaria Prodan i-au căzut “victime”, în această săptămână, celebrului fashion designer.

“Andra a apăsat butonul roșu de la Vocea României cu bombeul. Nu mă deranjează absolut deloc acest lucru, ba mai mult, momentul a fost extrem de gustat de absolut toți telespectatorii care au urmărit respectiva ediție. Aș putea totuși să-i sugerez Andrei să nu mai poarte ținute atât de casual și să mizeze pe ceva extravagant, fără să exagereze firește”, a scris Iulia Albu pe blogul personal, în dreptul unei fotografii în care Andra apăsa butonul roșu de la Vocea României cu posteriorul.

“Anamaria Prodan continuă seria selfie-urilor sexy în dressing. Firește că toate femeile se uită la pantofii pe care îi are înșirați pe jos, iar toți bărbații se uită la decupajele costumului de baie. Anamaria arată foarte bine însă nu pot să nu mă întreb de unde mesajul care însoțește această imagine. Eu oricum o ador pe Anamaria”, a scris Iulia Albu despre soția lui Laurențiu Reghecampf.