Cum arată vila Irinei Loghin

Irina Loghin locuieste impreuna cu sotul sau, Ion Cernea, intr-o vila din Cartierul Francez.

Irina Loghin a facut cariera in muzica populara, dar si-a incercat norocul si in politicaIrina Loghin s-a mutat in 2002 in vila din zona Baneasa, cantareata de muzica populara dezaluind presei vremii ca locuinta este pe numele sotului sau, Ion Cernea, care a vandut o alta casa si a mai facut un credit pentru a cumpara noua locuinta a familiei. Ea a mai dezvaluit ca vila a costat 350.000 de dolari si ca are doua etaje, in care sunt nu mai putin de 9 camere, doua bai si o bucatarie.

Drumul pana la vila Irinei Loghin (in medalion) e blocat de o bariera
Vila se afla in Cartierul Francez, nu departe de lacul Herastrau, pe o straduta pe care nu au acces decat cei care locuiesc acolo. In capatul aleii se afla o bariera care blocheza drumul, iar pe un gard din apropiere se afla si o camera de luat vederi, probabil pentru a-i descuraja pe cei care ar dori sa dea la o parte bariera. Irina Loghin, care a fost deputat, dar si senator, si-a depus de-a lungul anilor mai multe declaratii de avere.

Asa arata de sus straduta pe care sta Irina LoghinIn 2004, cand era deputat, cantareata de muzica populara a completat ca detine doua case, una dobandita in 1979, cealalta in 1996, a caror valoare de impozitare era de 400.000 de euro, respectiv de 200.000 de euro. In 2009, cand si-a incheiat mandatul de senator, Irina Loghin a notat, fara sa specifice anii si valoarea imobilelor, ca are o casa de locuit, constructie proprie, pe numele ei, si o alta casa, cumparata impreuna cu sotul sau, Ion Cernea.

Irina Loghin este sotia lui Ion Cernea, un fost luptator de greco-romane, fost campion mondial si medaliat olimpic.

Sursa: wowbiz.ro