O elevă de 12 ani a transformat casa parinților cu câteva sute de lei

O mamă din Marea Britanie este extrem de mândră de realizarea fiicei sale de 12 ani care a transformat casa locuința familiei cu un buget de câteva sute de lei.

Renovare cu câteva sute de lei

Cine spune că renovarea unei case necesită un buget de mii sau chiar zeci de mii de euro se înșală. Bea, o tânără de 12 de ani, a reușit, să facă lux cu ajutorul imaginației sale. Eleva a primit ajutor din partea tatălui și a fratelui, mai ales când era nevoie de utilizarea aparaturii, a mașinii de găurit. Idea renovării i-a venit fetei pe fondul crizei de COVID, din lipsă de alte activități.

Mama și-a supravegheat fiica de la distanță în timp ce lipea, decupa, picta și desena casa familiei construită în urmă cu aproape 50 de ani.


De altfel, mama și-a încurajat fiica să îndrăznească să decoreze cât mai mult. La bucătărie, a fost mobilizată întreaga familie. Camera a fost decorată timp de trei zile, iar costul a fost de aproximativ 250 de lei.

Mama a postat pe o rețea de socializare, povestea despre fiica ei de 12 ani, la care a adăugat și imagini. Postarea a fost apreciată de peste 10.000 de persoane.

,,Am fost creativă de mică, însă fiica credea că nu are niciun talent înainte de criza COVID. Sper ca această ocazie să-i fi întărit încrederea în ea că poate face lucruri.”, a povestit femeia pe Facebook și a continuat: ,,Dacă la început nu avea curaj să folosească unelte conectate la prize, a reușit să treacă rapid peste această frică”.

Și totuși, casa va mai suferi modificări, deoarece soțul femeii intenționează să-și pună și el amprenta asupra unor colțuri din casă.