Cum arată locuința familiei Măruță

Soţii Cătălin şi Andra Măruţă sunt vedetele emblematice ale trustului PRO, iar contractele lor financiare sunt direct proporţionale cu audienţa pe care o fac. În plus, firme importante, precum Lidl, Garnier sau Mercedes s-au înghesuit să-şi asocieze imaginea cu cei doi, aşa că banii vin cu lopata în conturile familiei. Nu ne-a mirat deloc să aflăm că Andra şi Cătălin s-au mutat intr-o vilă de 1 milion de euro, situată pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Zoo Băneasa, o zonă verde şi liniştită, în care preţul locuinţelor este doar cu 5 sau 6 zerouri în coadă.

A stat în Cernica, s-a mutat în Pipera

Se vede clar că simpaticul Cătălin Măruţă nu prea poate prinde rădăcini într-un singur loc. Înainte să devină soţ şi soţie, Cătălin şi Andra şi-au achiziţionat o vilă de 300.000 de euro într-un celebru complex rezidenţial, în care mai locuiesc şi Andreea Bănică, Mihai Gruia, ex-Akcent, Marius Moga şi Smiley. Cei doi au achiziţionat imobilul în 2007, însă s-au instalat abia în 2009, înainte de Crăciun. „Am tot refăcut diverse lucruri, ca să fie exact pe gustul nostru. De exemplu, parchetul l-am schimbat de două ori”, ne declara Andra, la vremea aceea.

Andra şi Cătălin formează una dintre cele mai frumoase familii-VIP din showbiz-ul nostru. Cei doi îi au împreună pe David şi pe micuţa Maria Ioana. Fetiţa a fost botezată aşa după numele bunicilor lui Cătălin. Solista şi jurata emisiunii “Românii au talent” (PRO TV) a nascut prin cezariană la o clinică privată din Capitală.