Anamaria Prodan anunță nu unul, ci doi copii! Mamă de gemeni, deși are 45 de ani. „Pot să mă fac și de 300 de kilograme, dar să…” Foarte frumos, ce zice Reghe:

În urmă cu aproape un an, Anamaria Prodan mărturisea că își dorește enorm să-și mărească familia cu o fetiță, declarând că acesta e singurul lucru care-i mai lipsește. Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar impresarul își dorește acum nu un copil, ci doi! Anamaria vrea să fie mamă de gemeni, deși are 45 de ani.

Criticată pentru faptul că a luat în greutate în timpul filmărilor la „Gospodar fără pereche”, Anamaria Prodan le-a dat peste nas cârcotașilor, scăpând repede de tot de kilogramele acumulate ca urmare a meselor delicioase pe care i le pregăteau fermierii. Mai mult, ne-a declarat că n-ar deranja-o să se îngrașe din nou! Cu o condiție însă: această îngrășare să fie determinată de… o sarcină. „Aș vrea să am un bebe. Doamne, ce mi-aș dori! Pot să mă fac și de 300 de kilograme, dar să fac doi bebeluși, nu unul. Acum am nevoie, nu vezi că nu a mai rămas niciun copil în casă? Toți au plecat. Mai e puțin și pleacă și Bebe. Îmi zice că încep cantonamentele și mă roagă să-l las în pace. De semnat, a semnat din burtă cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuți, se duce singurel. Dacă-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decât el!”, a povestit prezentatoarea PRO TV pentru libertatea.ro, completând că are zile când nu conștientizează cum a trecut timpul și nu-i vine a crede cât de mari au crescut toți copiii ei: „Eu am rămas cea mai mică din casă ca înălțime. Jur, sunt toți atât de înalți! Mă uit, așa, la ei, stau uneori și îi urmăresc și nu-mi vine să cred: 1,85 cm are Sarah, Rebecca la fel!”.

Din păcate, Anamaria Prodan nu poate „lucra” încă la acest vis, de a deveni din nou mamă, pentru că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, locuiește în cea mai mare parte a timpului în Dubai, acolo unde îi antrenează pe cei de la Al Wahda, iar ea petrece mult timp în România. Așadar, deși, teoretic, au rămas singuri acasă și își pot trăi din nou iubirea ca un cuplu tânăr, fără să aibă grija copiilor, cei doi se văd, practic, doar în vacanțe. „Nu prea pot să retrăiesc adolescența cu Laur, dacă eu sunt în România. Poate doar telepatic… După ce termin filmările pentru „Gospodar fără pereche”, după ce termin perioada de transfer, după ce pleacă și copiii care unde pleacă și apoi o să merg și eu la soțul meu”, a mărturisit vedeta TV.