Erau la altar, dar mireasa a plecat de lângă mire și și-a ales pe altcineva dintre invitați. Când au auzit ce spune, toată lumea a amuțit! Ce s-a întâmplat în biserică a ajuns la știri, un caz unic în lume, așa ceva nu s-a mai întâmplat:

În America mirii își scriu uneori singuri jurămintele pe care și le fac în timpul ceremoniei religioase, și, deseori, acesta nu este un proces ușor. Însă această mireasă din Pennsylvania a reușit să impresioneze pe toată lumea în timpul nunții sale. Femeia a scris jurăminte incredibile atât pentru mirele ei, dar și pentru fosta lui iubită și fiul lor în vârstă de patru ani.

Katie Musser l-a întâlnit pe cel care urma să îi devină soț, pe Jeremy Wade, cu trei săptămâni înainte ca fiul lui, Landon, să se nască. Katie nu a avut mereu o relație bună cu mama lui Landon deși îl iubește mult pe băiețel. De-a lungul anilor, după ce au vorbit mai mult și s-au cunoscut mai bine, cele două femei au devenit bune prietene, atât de bune prietene încât Katie nu-și putea imagina ceremonia nunții fără Landon și fără mama lui, Casey.

Totuși, marea surpriză pentru oaspeți a fost momentul când Katie și-a spus jurământul: mireasa s-a întors către Casey și a jurat să fie cei mai buni părinți pentru Landon, alături de ea: „Vreau să îți mulțumesc pentru că m-ai acceptat ca prietenă și pentru că mi-ai permis să fac parte din viața lui Landon. Promit să fiu o mamă uimitoare pentru fiul tău. Îl voi ghida, învăța și iubi în fiecare zi.”

Când Katie s-a întors către fiul ei vitreg, i-a spus că e fericită că a devenit „mami bonus” a lui. Femeia a mai adăugat șică îl va iubi mai mult decât va știi el vreodată: „Promit să stau alături de tine, să te ascult, să te iubesc zilnic. Promit să îl iubesc pe tati cu toată inima. Vom fi o familie mare și îți promit că ne vei avea alături pentru tot restul vieții”.

Cuvintele lui Katie l-au impresionat atât de tare pe copilul de patru ani încât acesta a început să o îmbrățișeze și să o pupe chiar în timpul ceremoniei. Puteți vedea întregul moment în clipul de mai jos: