Cine este tanarul din imagine: „Și-a dat viața pentru noi”

Răz.boiul din Ucraina și luptele grele aduc vești triste. Vitaliy Sapylo, un ofițer în vârstă de 21 de ani și comandant de tanc, a mu.rit în urmă cu două zile, în încercarea de apăra Kievul. Tânărul este considerat erou al țării pentru că a luptat până în ultima clipă.

Răz.boiul din Ucraina aduce vești triste în fiecare zi. Vitaliy Sapylo, un ofițer în vârstă de 21 de ani și comandant de tanc, a m.urit în urmă cu două zile, în luptele grele pentru Kiev.

„Eroul nostru, consăteanul nostru, mândria noastră! Suntem alături de părinți și de familie. Și-a dat viața pentru noi. Vitaliy Sapylo, un ofițer, un comandant pe tanc, a m.urit noaptea trecută, în bătălia de lângă Kiev”, se arată în anunțul făcut de Riman Kobylnyk.

Tânărul locuia lângă Lvov și era jucător la o academie de fotbal renumită din Karpaty. Anunțul trist al dece.sului a fost făcut de Riman Kobylnyk, un lector. Oamenii îl numesc pe Vitaliy Sapylo eroul țării, mai ales pentru că la 21 de ani nu a ținut cont de propria viață și a luptat pentru Ucraina.

Volodimir Zelenski a acceptat să discute pacea
Situația din Ucraina continuă să fie îngrijorătoare, chiar dacă armata a reușit să le facă față rușilor și să le distrugă o parte din blindate. Președintele rus Vladimir Putin a făcut un anunț șocant, ordonând pregătirea arme.lor nu.cleare.

Volodimir Zelenski a acceptat să discute pacea la Belarus. Oamenii speră că răz.boiul se va termina, iar tinerii nevinovați nu vor mai fi nevoiți să moară din cauza acestor lupte neînțelese.