Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică. ”Am de gând să-mi fac ceva mișto”

Face ce face și tot în cabinetul medicului estetician ajunge. Bianca Drăgușanu nu se satură de intervenții estetice, iar acum este pregătită să se lase, din nou, pe mâinile medicului. Iată ce spune blondina despre îmbunătățirile pe care vrea să și le facă.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că, de-a lungul anilor, nu puține au fost vizitele făcute în cabinetul medicului estetician. Blondina nu s-a ascuns și a recunoscut de fiecare dată când s-a tunat. Ba chiar în urmă cu o lună, aceasta a fost supusă unei alte intervenții, după ce și-a operat nasul.

Ei bine, și dacă credeați că se oprește aici v-ați înșelat, asta pentru că celebra vedetă nu se lasă până nu ajunge la aspectul mult dorit.

Chiar dacă este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, acest statut pare-se că nu este suficient pentru Bianca Drăgușanu, care vrea să-și facă noi îmbunătățiri la nivelul feței.

De altfel, chiar în această dimineață, blondina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician, acolo unde este pregătită pentru o nouă intervenție. Și, așa cum procedează de fiecare dată, Bianca Drăgușanu a împărtășit vestea cu fanii ei de pe rețelele sociale.

”Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la Buucrești pentru ea. Eu!”, a spus vedeta pe Instagram.

În plus, în urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu a dus-o și pe sora ei la medicul estetician, acolo unde aceasta și-a pus botox, vrând să-și mărească buzele.