Îți mai amintești de femeia cu cei mai urâți dinți din lume? Și-a pus dantură de 10.000 de lire, nu mai are niciun ban, dar s-a transformat total! Acum e celebră, uite cum poate să arate

Gemma Swift nu avea o viață normală, iar asta din cauza faptului că dinții ei erau atât de inestetici încât au primit numele de „cei mai urâți dinți din lume”. Tocmai nevoia de a trăi la fel ca toți oamenii au determinat-o pe femeie să participe la o emisiune televizată, specializată pe transformări. Recent aceasta a fost invitată în show-ul lui Jeremy Kyle, acolo unde și-a etalat dantura de 10.000 de lire sterline.

După ce a fost criticată de mulți oameni și a fost numită „monstrul cu cei mai urâți dinți”, viața i s-a schimbat acum complet. A beneficiat de mai multe intervenții în urma cărora dantura i-a fost reparată exemplar. Mai mult de atât, aceasta are acum un nou set de dinți, pentru care a plătit 10.000 de lire sterline.

Acum Gemma este extrem de mândră de cum arată, tocmai de aceea a și acceptat să vină în emisiunea lui Jeremy Kyle, unde a impresionat o lume întreagă cu modul în care arată. Chiar și așa, mulți internauți au criticat-o dur: „E încă urâtă, ar trebui să se concentreze acum asupra feței.”, „E îngrozitoare. Ar trebui să apeleze la bisturiu.”

În ciuda acestor comentarii cărora Gemma a ales să nu le răspundă, Gemma se simte acum excelent în pielea ei, femeia a și mărturisit următoarele: „Sunt o altă persoană. Viața mi s-a schimbat complet și am încredere în mine.”