România, următoarea vizată după Ucraina. Ce plan are Vladimir Putin?

Markiyan Lubkivsky, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a făcut anunțul de care ne temeam cu toții, rușii ar urma să atace mai multe țări, printre care și România.

Anunțul de care ne temeam cu toții a fost lansat. Markiyan Lubkivsky, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a anunțat că rușii vor ataca mai multe țări, printre care și România.

Consilierul ministrului ucrainean al Apărării a declarat că Vladimir Putin nu va ataca doar o țară, acesta ar urma să atace agresiv mai multe țări europene, printre care România, Letonia, Lituania, Estonia și Polonia.

Mesajul transmis de Markiyan Lubkivsky îngrijorează populația lumii, se pare că liderul rus nu are de gând să se oprească doar la Ucraina, acesta va ataca mai multe țări europene.

Situația din Ucraina este cât de poate se gravă, rușii bom.bardează tot ce le iese în cale, iar distrugerile sunt colosale. Markiyan Lubkivsky a fost întrebat la ce să ne așteptăm după negocierile făcute între cele două țări, Ucraina și Rusia.

”Lucrul de care încercăm să fim siguri că îl obţinem este armistiţiul şi coridoare umanitare sigure pentru refugiaţi. Odată ce obţinem asta, putem merge mai departe şi la probleme politice”, a transmis Markiyan Lubkivsky, potrivit antena3.ro.

Acesta a mai precizat că planul lui Putin este să atace cât mai multe țări, după ce va acapara Ucraina.

”Aşa cum am spus, nimeni nu poate fi în siguranţă.

România trebuie să se pregătească pentru escaladare, ca toate ţările vecine cu Ucraina. Nu aşteptaţi până când Rusia ajunge în Chişinău, începeţi discuţiile cu aliaţii NATO acum!

Intenţiile lui Putin nu privesc doar Ucraina. După ce va acapara Ucraina, va încerca să atace agresiv şi alte ţări precum Letonia, Lituania, Estonia, Polonia şi România ar putea fi pe lista lui!”, a transmis Markiyan Lubkivsky, potrivit antena3.ro.