Prințesa milionară dispărută anul trecut a fost găsită cerșind în Italia. Vorbește 4 limbi, a absolvit Universitatea Cambridge, era putred de bogată, dar a renunțat la tot. Abia acum a spus de ce

Ariane Lak a fost dată dispărută anul trecut, apropiații se temeau că nu mai este în viață, dar, recent, a fost găsită dormind într-o zonă aglomerată din centrul orașului Milano. Femeia spune că este descendentă a monarhiei Qajar din Iran și a fost găsită doar fiindcă familia sa a angajat un detectiv particular pentru a o găsi.

Ariane a dispărut în ianuarie 2016, este absolventă a unei universități de prestigiu, Cambridge, și s-a mutat din Iran în Londra atunci când era încă un copil. Acum ea a fost descoperită într-o ,,stare confuză” în apropiere de catedrala orașului Milano.

Se pare că în jurul vârstei de 20 de ani ea a început să sufere de tulburare schizoafectivă, o combinație între tulburare bipolară și schizofrenie. Sora ei, Leila Lak, a declarat pentru ziarele din Marea Britanie: ,,În cea mai mare parte a timpului era lucidă dar și foarte vulnerabilă, iar în ianuarie 2016, telefonul ei nu a mai funcționat, s-a mutat din apartamentul în care locuia și de atunci am pierdut rice contact cu ea. Are o personalitate foarte puternică, dar este foarte bolnavă și refuză să meargă la un doctor și să se întoarcă în Marea Britanie, așa că sunt foarte îngrijorată pentru ea”.

Se pare că Ariane suferă de pierderi de memorie după ce a fost jefuită în mod violent. Fata se pare că a fost auzită povestind ce a pățit: ,,Nu pot explica… Poate că mergeam, am fost atacată, jefuită, am căzut la pământ și m-am lovit la cap. Sunt îndrăgostită de Milano, toată lumea se oferă să mă ajute pe stradă, dar eu am refuzat mereu. Îmi dădeau mâncare și eu refuzam… Căutam prin gunoaie, stăteam în fața restaurantelor ca să găsesc ceva”.

O autodescriere a Arianei pe Facebook: ,,Prințesa este descendentă a Monarhiei Qajari. Cu o descendență de sânge franco-caucaziană, ea este, atât Prințesă Aryană dar și Alteță Regală Caucaziană și Prințesă Frank a Europei”.

Se pare că femeia în vârstă de 50 de ani are cetățenie britanică și o avere de ordinul milioanelor de lire sterline.