Silvia Popescu, câştigătoarea „Bravo, ai stil All Stars!”, s-a despărţit de tatăl milionar al fiicei sale după ce a pierdut afacerile! Ce s-a întâmplat cu bărbatul misterios:

Silvia Popescu, câştigătoarea „Bravo, ai stil All Stars!”, a povestit pentru Revista Viva că a trăit o poveste intensă de iubire cu tatăl fetiţei sale, Evolette, de care s-a despărţit.

L-a cunoscut la 19 ani, pe când ieşea des în club. Timp de ani de zile s-au iubit intens. El era milionar, avea multe afaceri, iar ea studentă în Bucureşti. S-au despărţit apoi, s-au împăcat cu o singură condiţie, să facă un copil. Din păcate, Silvia a pierdut primul copil, la trei luni. Bucuria a venit în viaţa lor, când la o lună după vestea neplăcută a aflat că era însărcinată. Evolette este rodul iubirii lor, cea mai preţioasă minune.

Silvia şi milionarul s-au despărţit însă, după ce el şi-a schimbat comportamentul, având anumite probleme în afaceri.

„Sunt iubită de tatăl fetiţei mele. Eu sunt iubită şi acum. Suntem nişte personalităţi extrem de asemănătoare şi la un moment dat ne-am despărţit. Despărţirea a avut loc aşa uşor, nu brusc. Este marea mea iubire şi este primul meu iubit. Sunt marea lui iubire, a spus-o. Am vrut să ne căsătorim…

A fost rău cu mine, el trebuia să fie alături de mine şi nu a fost…apoi s-a întors şi a fost prea târziu. M-a dezvirginat la 19 ani şi jumătate, nu ca altele la 14. Este primul meu iubit şi a fost dragoste la prima vedere. L-am cunoscut într-un club, îmi plăcea să ies la vremea aceea. (…)

12 ani din viaţa mea nu am făcut nimic, nu am minţit când am spus asta. Atât de mult l-am iubit, nu am făcut nimic pentru mine…Am iubit la un nivel…iubirea pură la 20 de ani. MI-ar plăcea să o retrăiesc. M-a şi transformat iubirea aceasta. (…)

Mi-aş dori să întâlnesc un bărbat care să mă dezechilibreze emoţional. (…) Evolette face şase ani, ea merită orice preţ pe care l-am plătit. Pentru Evolette aş lua din nou de la capăt. (…) A fost un tip foarte bogat, a pierdut însă mult în afaceri şi şi-a pierdut reperele. (…) El apoi nu a mai fost om în anumite momente faţă de mine. Ne-am depărtat unul de celălalt. Nu am spus niciodată că nu o să mă mai împac cu el. (…)

Noi am programat-o pe Evolette. Noi ne-am despărţit, ne-am reîmpăcat şi am spus că din dragostea aceasta nebună facem un copil. Eu am piedut o sarcină în trei luni de zile şi el mi-a zis că o să rămân din nou însărcinată. Şi aşa a fost. Mi-a zis că o să îmi facă cel mai frumos copil din lume. „, a spus Silvia la Interviurile VIVA!.