Ce probleme de sănătate are Xonia. Motivul pentru care are fața umflată

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Xonia și care este motivul pentru care are fața umflată. Deși a fost acuzată și criticată de multe ori că ar fi exagerat cu operațiile estetice, se pare că vedeta suferă de o boală autoimună.

Xonia este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate care îi provoacă o inflamație severă la nivelul feței. Cântăreața a fost de multe ori acuzată că ar fi exagerat cu operațiile estetice.

Vedeta a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Xonia are probleme de sănătate care îi provoacă inflamații severe la nivelul feței și a mărturisit că exista posibiltatea ca această afecțiune să se agraveze, dar îi este teamă să apeleze la o operație.

Xonia este foarte atentă când vine vorba de sănătatea ei și urmează un tratament pentru boala de care suferă. Cu toate astea, se pare că medicamentul care îi ține afecțiunea sub control i-ar fi dăunător și se confruntă cu stări de rău din cauza acestuia.

Deși de multe ori a fost critcată și acuzată că ar fi exagerat cu operațiile estetice, adevărul este altul. Xoniei i se umflă fața din cauza bolii de care suferă, nu din cauza intervențiilor. Vedeta ține cont cu strictețe de sfaturile medicilor și a schimbat tratamentul pentru a ține afecțiunea sub control.

Cântăreața a fost diagnosticată cu această boală imună, dar tot timpul a sperat că lucrurile se vor îndrepta, iar afecțiunea ei va putea fi controlată. Deși tratamentul îi provoca stări de rău, Xonia urmează indicațiile medicilor pentru a scăpa de această problemă.