Cum au fost prinsi intr-un WC Gabriela Cristea si Tavi Clonda? N-au mai avut rabdare pana la un hotel:

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au trait o iubire intensa o perioada de timp, inainte ca cei doi sa isi oficializeze relatia.

Gabriela Cristea a recunoscut ca in pauzele de publicitate de la emisiune, obisnuia sa se intalneasca pe ascuns cu cel care acum ii este sot si…sa-si dea frau sentimentelor!

Toate bune si frumoase pana cand, intr-o zi, astrele de pe Casa Norocului nu le-au mai suras si au fost prinsi in fapt de femeie de serviciu!

„Voi ştiţi ce am făcut eu la începutul relaţiei cu soţul meu? Nu ştia nimeni despre noi. Într-o pauză de publicitate îmi dau întâlnire cu el . Unde credeţi? La toaletă. De ce ? Pentru că era singurul loc din instituţie unde nu erau camere de luat vederi. Şi mă duc acolo şi ce credeţi? Trecuse femeia de serviciu care tocmai ce spălase pe jos .

Şi era alunecuş… şi m-am împiedicat aşa de tare, încât mi s-a rupt rochia până deasupra taliei. Şi mi-am pus eu un fular aşa şi m-am dus în studio aşa ca micuţa japoneză, m-am aşezat jos şi am zis “dacă cineva îndrăzneşte să mă ridice de pe scaunul ăsta…”. Şi toată lumea mă întreba ce am păţit. Ce era sa le zic? Ca m-am dus să mă pup cu bărbatemiu la toaletă?!”, a spus Gabriela Cristea.