Ea ar fi fiica secretă a lui Vladimir Putin! Are 18 ani și duce o viață de lux la Monaco

Săptămâna trecută, decizia lui Vladimir Putin (69 ani) de a ataca Ucraina a debusolat întreaga lume. Acțiunile președintelui Rusiei nu au fost condamnate doar de liderii celorlalte națiuni, inclusivi sportivii s-au revoltat după ce Putin a ordonat ca Kievul să fie bombardat.

Despre viața privată a președintelui rus se știu foarte puține. Pe lângă cele două fete din căsnicia cu Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, Mariya Putina (36 ani) și Katerina Tikhonova (35 ani), un serviciu secret din Germania a descoperit că Putin ar mai avea o fiică, pe nume Luiza Rozova, în vârstă de doar 18 ani, rezultată din relația cu Svetlana Krivonogikh (46 ani), pe care a trimis-o la Monaco.

Conducătorul Rusiei nu a discutat niciodată despre acest subiect și nu a infirmat sau confirmat relația cu Svetlana Krivonogikh sau faptul că au un copil din 2003. Chiar dacă în acte la numele tatălui nu este completat nimic, numele mijlociu ai tinerei este Vladimirovna, un patronim care înseamnă „fata lui Vladimir”.

Iar tatăl fetei a avut grijă de viitorul ei. În 2003, fix când Luiza Rozova s-a născut i-a cumpărat mamei sale un bloc de 4 etaje exclusivit în Monaco, pe care o firmă offshore a plătit 3,6 milioane de euro.

Presupusa fiică a lui Vladimir Putin a devenit influencer pe social media. Tânăra are peste 83 de mii de urmăritori pe Instagram, unde niciodată nu postează fotografii în care i se vede fața complet. Însă, din puține poze în care i se vede chipul, asemănarea cu președintele Rusiei este izbitoare.