Tatăl Denisei Răducu, declarații șocante, după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale:

Tatăl Denisei Răducu a făcut declarații șocante, după ce familia a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale cântăreței. Ce a mărturisit Emilian Răducu, mai ales pentru că trece prin cele mai grele clipe de când fiica lui s-a stins din viață.

Tatăl Denisei Răducu trece prin cele mai grele clipe de când regretata artistă s-a stins din viață. Emilian Răducu a vorbit despre situația prin care trece întreaga familie, după ce a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale cântăreței.

Emilian Răducu a mărturisit că familia a cheltuit peste 5.000 de euro pentru a câștiga drepturile de autor ale artistei. Tatăl Denisei Răducu a ținut să precizeze că în cazul în care se va ajunge la o soluție favorabilă, totul îi va rămâne Adelinei, sora cântăreței, potrivit playtech.ro

„Dacă se dă o soluție favorabilă, la recurs, totul îi revine celeilalte fiice, Adelina. Dacă ne-am recăpăta anumite drepturi, banii nu i-am folosi să meargă fata mea în vacanțe exotice sau pe distracții. Sunt cheltuieli mari după ce o persoană iubită nu mai e printre noi, trebuie plătite impozite la casele ei, de făcut pomeni, de terminat casa din sat”, a mărturisit tatăl Denisei Răducu, pentru playtech.ro

Tatăl Denisei Răducu a mărturisit că fiica lui este îngropată alături de bunicul ei, care a mu.rit în urmă cu 9 ani. Emilian Răducu susține că vrea să își facă „somul de veci” alături de fiica lui, atunci când se va stinge din viață.

„Lângă fiica mea este îngro.pat tatăl meu. El a murit acum 9 ani, deci, dacă ar fi să mor mâine, se poate face des.humare și mă îngroa.pe acolo. Când m.or, vreau să fiu îngro.pat lângă fetița mea, nu o las singură”, a adăugat Emilian Răducu.

Din păcate, familia regretatei artiste trece prin clipe grele și vrea să facă tot ce e posibil pentru ca drepturile de autor să le aparțină lor, nu celor ce se bucură acum de toate realizările Denisei Răducu, după ce cântăreața s-a stins din viață.