Brigitte Pastramă este de nerecunoscut. Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală, la scurt timp după ce s-a retras din spațiul public. Vedeta și-a făcut o schimbare uluitoare de look și a ajuns de nerecunoscut. Iată acum s-a afișat afacerista la ziua de naștere a Vicăi Blochina. Le-a atras toată atenția invitaților de la petrecere!

Brigitte Pastramă a ajuns din nou în centrul atenției. Deși a hotărât recent să renunțe la viața publică, se pare că nu poate sta prea departe de petrecerile cu fast din lumea mondenă. Afacerista a avut o apariție de-a dreptul surprinzătoare la ziua de naștere a Vicăi Blochina. Motivul? Diva și-a făcut o schimbare de look ce a uimit pe toată lumea, pentru că, odată cu ea, a fost greu de recunoscut.

Vica Blochina și-a aniversat ieri, pe 8 august, ziua de naștere. Fosta balerină a organizat o petrecere cu fast la piscină, cu manele și invitați unul și unul. Printre persoanele care i-au fost alături s-au numărat și soții Pastramă. Brigitte Pastramă a fost o prezență care nu poate fi trecută cu vederea, ținând cont de transformarea de look la care a apelat. Iar ca să nu vă mai ținem pe jar, vă dezvăluim că aceasta și-a făcut apariția cu o coafură inedită.

Mai exact, Brigitte Pastramă a apărut la petrecerea aniversară a Vicăi Blochina cu părul scurt, tuns bob, cu breton, în nuanțe de blond și negru. Din imaginile postate de femeia de afaceri pare să fie vorba despre o perucă și, ce-i drept, i se potrivește perfect!

„Am și eu niște invitați de onoare. Vreau să vi-i prezint. Florin Pastramă… Doamna Pastramă’, a spus Vica Blochina pe Instagram, la petrecerea de ziua ei de naștere.

Brigitte Pastramă nu a ieșit în evidență doar prin coafură, ci și prin machiaj și ținută. Soția lui Florin Pastramă și-a pus pe buze un ruj roșu, ca focul, iar în privința vestimentației a optat pentru un costum de baie crem. Astfel, afacerista a arătat că s-a pregătit intens pentru eveniment, fiind total în temă.