De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu este o mamă dedicată și a dorit să-i acorde cea mai bună educație fiului ei, Ayan. Cunoscuta prezentatoarea a dezvăluit detalii neașteptate din familia ei și modul în care a încercat să-și ghideze fiul. Pe când avea 14 ani, vedeta a decis să-și ducă fiul într-un centru de dezintoxicare, pentru a-i arăta cât de mult rău îi pot face drog.urile unui om.

Mihaela Rădulescu a susținut mereu că are o relație specială cu fiul ei. Are mereu cuvinte de laudă la adresa lui Ayan. Recent, tânărul a împlinit 17 ani, iar prezentatoarea este o mamă mândră. Reamintim că Ayan este rodul căsniciei pe care Mihaela Rădulescu a avut-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cei doi divorțând în anul 2008.

Mihaela Rădulescu, pe care curând o revedem la PRO TV, în rol de detectiv de la Masked Singer a oferit detalii neștiute până acum, într-un interviu recent. Vedeta a încercat să-și țină mereu fiul pe calea cea bună. Astfel, a luat decizia de a-l duce în vizită într-un centru de dezintoxicare.

Prezentatoarea a vrut să-i demonstreze cât de mult rău pot provoca drog.urile. Mihaela Rădulescu a considerat că este mai bine să vadă, căci o astfel de experiență este mai importantă decât ceea ce se învață la școală.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drog.aților în sev.raj.

Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de drog.uri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de drog.uri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul’, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe Youtube.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a ținut să precizeze că ea nu a adus niciodată acasă un alt bărbat în afară de tatăl său, iar pe actualul iubit, Felix Baumgartner l-a prezentat inițial doar ce pe un prieten.

„N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui. N-am vrut să vadă niciodată o altă figură masculină în afară de tatăl lui.

Nici măcar Felix când a apărut în casa mea n-a văzut copilul sau casa decât după doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult în lucrurile astea’, a mai spus vedeta.

Ayan a împlinit 17 ani la începutul lunii august, ocazie de care Mihaela a profitat pentru a-i transmite un mesaj emoționant.

„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu – cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat’, a transmis Mihaela Rădulescu pe Instagram, când fiul ei a împlinit 17 ani.